Lesene kocke lunapark Constructor Big Wheel Eichhorn 3 modeli (lunapark, svetilnik, žičnica) 240 delov od 6 leta

Opis izdelka

Lesene kocke 3v1 Constructor Big Wheel, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo fantastično igračo, ki bo razveselila vse dečke in deklice od 6. leta starosti dalje. Z bogatim 240-delnim setom se bodo naučili sestaviti 3 modele – lunapark, svetilnik in žičnico. Glavni delčki kock so s precizno dodelanimi detajli proizvedeni iz bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otrokom pa kocke omogočajo preprosto uporabo. Bodoči gradbeniki in inženirji bodo ob sestavljanju preizkušali svoja znanja in veščine, razvijali logično mišljenje in prostorsko videnje. S sestavljanjem gibljivih delčkov bodo odkrivali vedno nove možnosti igre in se ob tem ure in ure zabavali.

Kocke imajo velik vpliv na razvoj vsakega otroka, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo z brezčasnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo, zahvaljujoč kateri bodo ostale v vaši družini še več let. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli ter se naučili reševati težave na svet gledati z drugačnimi očmi. Po vsakem sestavljanju kock bodo pridobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Vesele in žive barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 240-delni leseni set kock
  • 3 različni modeli (lunapark, svetilnik, žičnica)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 6. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 6 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa10*39*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,40 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.