Lesene kocke helikopter Constructor Helicopter Eichhorn 5 modelov (helikopter, lovec, ladja, ladijski vlačilec, hidroplan) 225 delov od 6 leta

Opis izdelka

Lesene kocke 5v1 Constructor Helicopter nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo odlično darilo za vse spretne otroke od 6. leta starosti. Z bogatim 225-delnim setom bodo otroci lahko sestavili kar 5 originalnih modelov – helikopter, lovca, ladjo, ladijski vlačilec in hidroplan. Glavni delčki kock so s precizno dodelanimi detajli proizvedeni iz bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otrokom pa omogoča preprosto uporabo. Mali konstrukterji bodo ob sestavljanju preizkušali svoje tehnične veščine, razvijali logično mišljenje in tehnično predstavnost. S sestavljanjem teh vrhunskih kock bodo odkrivali vedno nove možnosti igre in se ob tem ure in ure zabavali. Originalne kocke prihajajo v priročnem zaboju z vrvico.

Kocke imajo pomemben vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli ter se naučili reševati težave na svet gledati z drugačnimi očmi. Po vsakem sestavljanju kock bodo pridobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Vesele in žive barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 225-delni leseni set kock
  • 5 različnih modelov (helikopter, lovec, ladijski vlačilec, ladja, hidroplan)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 6. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 6 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa14*25*27 m
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,44 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.