Lesene kocke žerjav z gosenico Constructor Crawler Excavator Eichhorn 4 modeli (žerjav, žerjav z dosenico, vagon, snežni štirikolesnik) 170 delov od 6 leta

Opis izdelka

Lesene kocke 4v1 Constructor Crawler, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo moderno igračo, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 6. leta starosti. Z bogatim 170-delnim setom bodo lahko sestavili 4 popolne modele – žerjav, žerjav z gosenico, vagon in nežnega štirikolesnika. Glavni delčki kock so s precizno dodelanimi detajli proizvedeni iz bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otrokom pa kocke omogočajo preprosto uporabo. Mali inženirji in kostrukterji bodo ob sestavljanju preizkušali svoje tehnične veščine, razvijali logično mišljenje in prostorsko videnje. S sestavljanjem teh originalnih kock bodo odkrivali vedno nove možnosti igre in se ob tem ure in ure zabavali.

Kocke imajo velik vpliv na razvoj vsakega otroka, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Kocke iz lesa Eichhorn se ponašajo z brezčasnim dizajnom, in najvišjo nemško kakovostjo, zahvaljujoč kateri bodo kocke pričakale tudi prihodnjo generacijo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli ter se naučili reševati težave na svet gledati z drugačnimi očmi. Po vsakem sestavljanju kock bodo pridobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Vesele in žive barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 170-delni leseni set kock
  • 4 različni modeli (žerjav, žerjav z gosenico, vagon, snežni štirikolesnik)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 6. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa8*32*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,88 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.