Lesene kocke Eifflov stolp Constructor Eiffel Tower Eichhorn 3 modeli (Eifflov stolp, mlin na veter, Slavolok zmage) 315 delov od 6 leta

Opis izdelka

Lesene kocke 3v1 Constructor Eiffel Tower, nemškega proizvajalca Eichhorn ponuja otrokom od 6. leta starosti odlično zabavo ob sestavljanju priljubljenega Eifflovega stolpa. Na voljo bodo imeli kar 315-delni set, s katerim bodo sestavili 3 odlične modele, med katerimi se nahajata tudi mlin na veter in slavni Slavolok zmage. Glavni delčki kock so s precizno dodelanimi detajli proizvedeni iz bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otrokom pa omogoča preprosto uporabo. Mali gradbeni inženirji bodo ob sestavljanju preizkušali svoje spretnosti in sposobnosti, razvijali logično mišljenje in tehnično predstavnost. S sestavljanjem bodo odkrivali nove možnosti igre, kocke s slavnimi zgradbami jih bodo zabavale leta in leta.

Kocke imajo pomemben vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli ter se naučili reševati težave na svet gledati z drugačnimi očmi. Po vsakem sestavljanju kock bodo pridobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Vesele in žive barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 315-delni leseni set kock
  • 3 različni modeli (Eifflov stolp, mlin na veter, slavolok zmage)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 6. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa10*30*44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,52 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.