Lesene kocke vesolje Rocket Constructor Tool Box Eichhorn raketa vesoljka ladja in raketoplan 250 delov od 6 leta

Opis izdelka

Lesene kocke Vesolje 3v1 Rocket Constructor, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja izjemno darilo za vse ustvarjalne od 6. leta starosti. Z bogatim 250-delnim setom se bodo zabavali ob sestavljanju 3 originalnih vesoljskih modelov – rakete, vesoljske ladje ali raketoplana. Glavni delčki kock so s precizno dodelanimi detajli proizvedeni iz bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otrokom pa omogoča preprosto uporabo. Mali tehniki bodo ob sestavljanju preizkusili svoje spretnosti in veščine, razvijali logično mišljenje in prostorsko videnje. S sestavljanjem teh vrhunskih kock bodo odkrivali vedno nove možnosti igre in se ob tem ure in ure zabavali. Vsi delčki so zapakirani v priročen zaboj z vrvico, tako da jih lahko preprosto prenašate.

Kakovostne kocke pozitivno vplivajo na pravilen razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, ugotavljajo, kako uresničevati svoje ideje in reševati probleme, se zanimajo za vesolje in svet okoli njih. Po vsakem sestavljanju kock bodo pridobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Žive barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam prvorazredne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 250-delni leseni set kock
  • mogoče je sestaviti 3 različne modele (raketa, raketoplan, vesoljska ladja)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 6. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa14*25*27 m
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,15 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.