Lesene kocke nakladalnik Constructor Wheel Loader Eichhorn šest modelov (nakladalnik, žerjav, premični žerjav, tovornjak, unimog, bigfoot) 140 delov od 5 leta

Opis izdelka

Lesene kocke 6v1 Constructor Wheel Loader, nemškega proizvajalca Eichhorn je odlično darilo za vse spretne otroke od 5. leta starosti, ki bodo zahvaljujoč 140-delnemu setu sestavili kar 6 odličnih modelov – nakladalnik, žerjav, premični žerjav, tovornjak, unimog in bigfoot. Glavni delčki kock so precizno dodelanimi detajli proizvedeni iz bukovega lesa, ki je prijeten na dotik, otrokom pa kocke omogočajo preprosto uporabo. Mali konstrukterji bodo ob sestavljanju preizkušali svoje tehnične veščine, razvijali logično mišljenje in tehnično predstavnost. Z večfunkcijsko igračo se bodo zabavali ure in ure, ob tem pa odkrivali vedno nove možnosti za igro.

Kocke imajo pozitivni vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, z njimi bodo odkrivali nove ideje in zamisli. Po vsakem sestavljanju kock bodo dobili zdravo samozavest in se zanašali na svoje lastne moči in sposobnosti. Vesele in žive barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 140-delni leseni set
  • 6 različnih modelov (nakladalnik, žerjav, premični žerjav, tovornjak, unimog in bogfoot)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 5. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 5 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa8*32*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,81 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.