Lesene kocke letalo dvokrilnik Constructor Biplane Eichhorn štirje modeli (dinozaver, dvokrilnik, motor, hidroplan) 90 delov od 4 leta

Opis izdelka

Lesene kocke 4v1 Constructor Biplane, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo izjemno igračo za vse spretne otroke že od 4. leta starosti. Brezčasen 90-delni set iz lesa omogoča otrokom sestavo kar 4 različnih modelov – dvokrilnika, dinozavra, motorja in hidroplana. Glavni delčki kock so precizno proizvedeni iz kakovostnega bukovega lesa in otrokom omogočajo preprosto uporabo. Dečki in deklice se bodo igrali konstrukterje, ob sestavljanju pa bodo preizkušali svoje spretnosti, razvijali logično mišljenje in tehnično predstavnost. Kocke bodo postale najljubša zabava za vse radovedne otroke, ki se bodo s sestavljanjem igrali ure in ure.

Kocke imajo velik vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, dobivajo nove ideje in se učijo, kako realizirati svoje ideje. Po vsakem sestavljanju kock dobijo zdravo samozavest, da se lahko zanesejo na lastne sposobnosti. Vesele barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile kreativno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 90-delni leseni set
  • 4 različni modeli (dinozaver, dvokrilnik, motor in hidroplan)
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerna od 4. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa8*28*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,53 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.