Lesene kocke Constructor Tuning Eichhorn set 75 delov kompatibilna z vsemi kockami

Opis izdelka

Lesene kocke Constructor Tuning, nemškega proizvajalca Eichhorn so brezčasni set kock, ki je prav ustvarjen za vse spretne načrtovalce od 3. leta starosti. Moderni 75-delni set ponuja otrokom možnost, da sestavijo razlike zgradbe, najprimernejše pa so za razširitev drugih kock Eichhorn, zahvaljujoč čemur bodo lahko otroci postavili še večje in lepše zgradbe. Glavni delčki s preciznimi detajli so proizvedeni iz prvorazrednega bukovega lesa in so prilagojene malim otroškim rokicam. Dečki in deklice se bodo igrali načrtovalce in tehnike, ob sestavljanju pa bodo preizkušali svoje spretnosti, razvijali logično mišljenje in tehnično predstavnost.

Konstrukcijske igrače imajo ve4lik vpliv na razvoj otrok, zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost, veščine in sposobnosti. Lesene kocke Eichhorn se ponašajo s precizno obdelavo detajlov, originalnim dizajnom in najvišjo nemško kakovostjo. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, dobivajo nove ideje in se učijo, kako realizirati svoje ideje. Po vsakem sestavljanju kock dobijo zdravo samozavest, da se lahko zanesejo na lastne sposobnosti. Vesele barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile prijetno vzdušje.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 75-delni leseni set
  • kompatibilne s kockami Eichhorn
  • vrhunska nemška kakovost
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa9*20*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,49 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.