Lesene kocke za gradnjo Wooden Construction Kit Eichhorn naravni les 200 delov od 2 leta

Opis izdelka

Lesene kocke Wooden Construction Kit, nemškega proizvajalca Eichhorn so popolno darilo za vse spretne otroke od 2. leta starosti dalje, ki se radi igrajo s kockami in gradijo razne stavbe. Bogati 200-delni set vsebuje gradbene naravne kocke, s katerimi bodo otroci lahko sestavljali zgradbe po predlogah, kasneje pa si bodo lahko izmislili tudi svoje lastne projekte. Ob tem bodo vadili svojo fino motoriko, prostorski vid in logično mišljenje. Kocke so proizvedene so iz prvorazrednega bukovega lesa, v vaši družini bodo še leta in leta razveseljevale prihodnje generacije otrok. Zapakirane so v priročen zaboj z vrvico, tako da jih lahko preprosto prenašate in tudi shranite.

Nemški dizajn in najvišja kakovost lesenih kock spodbujata pri otrocih razvoj domišljije in predstavnosti ter oblikujeta njihovo osebnost. Z njimi se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Z igro s kockami Eichhorn si otroci izboljšujejo tudi tehnično predstavnost in se učijo delati z različnimi oblikami. Brezčasne kocke v enaki obliki omogočajo otrokom, da vsak dan odkrijejo novo možnost sestavljanja. Prav tako si s kockam razvijajo estetske čute, učijo se opazovati stvari s svojim lastnim pogledom in pridobivajo zdravo samozavest ob vsaki sestavljeni zgradbi. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa otrokom zagotavlja varnost pri igri. Otroški set kock je primeren tudi za predšolske ustanove.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • 200-delni set naravnih kock
  • nemški dizajn in kakovost
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • ekološki izdelek, izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • nemški proizvajalec Eichhorn
  • primerno od 24. meseca
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa13*24*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,37 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.