Lesene kocke Coloured Wooden Blocks Eichhorn barvne 50 kom velikost 25 mm od 12 mes

Opis izdelka

Lesene kocke Coloured Wooden Blocks, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavljajo izjemno darilo za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti, ki se radi igrajo s kockami. Bogati set s 50 barvnimi kockami različnih oblik z velikostjo 2,5 cm pomaga otrokom sestaviti veliko različnih originalnih zgradb. Z igro bodo otroci povadili svojo fino motoriko, prostorski vid in logično mišljenje. Stilske kocke v čudovitih barvah bodo v otroško sobico vnesle ustvarjalno in veselo vzdušje. Proizvedene so iz prvorazrednega bukovega lesa, v vaši družini bodo še leta in leta razveseljevale prihodnje generacije otrok.

Nemški dizajn in visoka kakovost lesenih kock pri otrocih spodbujata razvoj domišljije in predstavnosti ter oblikujeta njihovo osebnost in individualnost. Z njimi se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Z igro s kockami Eichhorn si otroci izboljšujejo tudi tehnično predstavnost, se učijo razlikovati nove barve in oblike. Stilske kocke omogočajo otrokom, da vsak dan odkrijejo novo možnost sestavljanja. Prav tako si s kockam razvijajo estetske čute, učijo se opazovati stvari s svojim lastnim pogledom in pridobivajo samozavest ob vsaki sestavljenih zgradbi. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri. Otroški set kock je primeren tudi za predšolske ustanove.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • set 50 lesenih kock
  • pestre barve
  • nemški dizajn in kakovost
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • ekološki izdelek, izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • nemški proizvajalec Eichhorn
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa8*18*18 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,66 kg
Opomba100% FSC recycled
Velikost kocke25 mm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.