Lesena železnica z gasilsko postajo Train Set Firestation Eichhorn z vlakom 33 elementov dolžina tirov 235 cm

Opis izdelka

Lesena železnica Train Set Firestation, nemške znamke Eichhorn predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Brezčasna lesena železnica je proizvedena iz najkakovostnejšega bukovega lesa in bo otrokom prinesla neponovljivo doživetje pri igri s klasičnim naravnim materialom. Bogati 33-delni set vsebuje lesene tirnice, ki vsebujejo tudi železnico z dolžino kar 235 cm, lokomotivo z 2 vagonoma, gasilsko postajo, helikopter, gasilsko vozilo, figurico gasilca, dreves in grmičkov. Pestre in polne barve na dodatkih bodo okrasile vsako otroško sobico, otroci bodo odkrivali svoje spretnosti in sposobnosti pri sestavljanju postaje in lesenih tirnic. 

Nemški dizajn in do detajlov dodelani elementi spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti in v prebujajo zdravo otroško radovednost. Originalna železnica z gasilsko postajo bo v vaši družini ostala leta in leta in razveseljevala tudi prihodnje generacije otrok. Sorojenci in prijatelji se bodo skupaj zabavali pri igri gasilcev in strojevodij, pri gradnji železnice pa si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost. Z vlakcem Eichhorn bodo otroci vsak dan odkrivali nove možnosti igre. Čudovite barve pripomorejo k razvoju otrokovih estetskih čutov, z njimi pridobivajo samozavest in se učijo zanašati na svoje sposobnosti. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • železnica z dolžino 235 cm
  • 33-delni set
  • možnost dopolnitve z drugimi dodatki
  • nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerna od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba235 cm dĺžka koľajníc
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.