Lesena železnica Train Set with Bridge Eichhorn z lokomotivo vagoni mostom in dodatki 55 elementov dolžina tirov 500 cm

Opis izdelka

Lesena železnica Train Set with Bridge, nemške znamke Eichhorn predstavlja odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti. Brezčasna lesena železnica je proizvedena iz najkakovostnejšega bukovega lesa, ki bo otrokom prinesel neponovljivo doživetje pri igri s klasičnim naravnim materialom. Bogati 55-delni set vsebuje 27 lesenih tirnic skupaj s sivim mostom in podporniki, ki ustvarijo popolno železnico z dolžino 500 cm, lokomotivo z 2 vagonoma in tovorom, železniški prehod z avtomobilčkom in figurice, drevesa, grmičke, signalizacijo in železniško postajo z rdečo streho. Pestre in polne barve na dodatkih bodo okrasile vsako otroško sobico in v malih načrtovalcih in strojevodjih prebujale njihovo domišljijo in predstavnost.

Nemški dizajn in do detajlov dodelani elementi spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujajo zdravo otroško radovednost. Originalna železnica bo v vaši družini razveseljevala tudi prihodnje generacije otrok. Sorojenci in prijatelji se bodo skupaj zabavali pri igri sprevodnikov in strojevodij, pri gradnji železnice pa si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost. Otroci bodo vsak dan odkrivali nove možnosti igre, železnico pa lahko dopolnijo tudi z drugimi dodatki. Čudovite barve pripomorejo k razvoju otrokovih estetskih čutov, učijo se zanašati na svoje sposobnosti. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • železnica z mostom in dodatki
  • 55-delni set
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerna od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba500 cm dĺžka koľajníc
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.