Lesena trgovina s senčnikom Shop Market Eichhorn s poličkami in pultom za živila iz borovega lesa

Opis izdelka

Lesena trgovinica s senčnikom Shop Market je brezčasna trgovinica, nemškega proizvajalca Eichhorn, ki je prav ustvarjena za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Stilska trgovinica je narejena iz prvorazrednega borovega lesa in trdnega kartona, deluje izjemno prijetno in je dodelana do najmanjšega detajla. Nežni naravni videz klasičnega lesa v kombinaciji s polnimi barvami bo navdušila vse otroke in v sobici ustvarila prijetno in veselo razpoloženje. Igra poklicev trgovcev bo hitro postala priljubljeni način preživljanja prostega časa, v katero se bodo vključili tudi prijatelji, bratci in sestrice.

Na zadnjem delu trgovinice se na steni nahaja priročni sistem poličk, kamor lahko otroci odložijo svoje blago, ki ga bodo ponujali svojim kupcem. Nad poličkami je priročna strehica, ki jo lahko nastavite po otrokovih potrebah. Na stran trgovinice lahko shranijo tudi drugo blago v odprt predalček, ki je združen s prodajnim pultom s tablico za risanje in 4 barvastimi poličkami iz blaga, tako da bodo imeli otroci dovolj prostora za shranjevanje. Na tablico lahko s kredo napišejo odpiralni čas, akcijske cene za tisti dan in druge informacije o ponujenem blagu (kreda ali blago niso del paketa). Debelino notranjih mer lahko ob montaži nastavite na 55 cm, 43 cm ali 31 cm.

Pri izdelavi je bil uporabljen le skrbno obdelani les, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci igrali z izdelkom najvišje kakovosti. Nežne linije trgovinice v otrocih prebujajo estetske čute, razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Nemška kakovost in prvorazredni dizajn ustvarjata pri igri edinstveno vzdušje. Otroci bodo pri igri trgovcev in kupcev odkrili veliko možnosti za igro, trgovinico lahko dopolnijo z različnimi pripomočki in dodatki. Na ta način se bodo naučili zanašati sami nase, realizirali svoje sanje in se ne bodo bali improvizacije. Svoj čas bodo preživljali smiselno, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek odgovornosti za svoje ravnanje. Mere izdelka znašajo 80*62*130 cm, višina delovnega pulta je 53 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • stilska lesena trgovinica
  • dostop z več strani, odprt sistem polic
  • brez dodatkov
  • nemški dizajn in kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost80*62*130 cm
Skupna višina130 cm
Višina delovne površine53 cm
Dimenzije paketa16*72*65 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,80 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.