Lesena dvostranska tabla Wooden Easel Smoby magnetna/na krede zložljiva z 80 dodatki

Opis izdelka

Lesena dvostranska tabla, francoskega proizvajalca Smoby je izdelana iz trdnega svetlega lesa v kombinaciji s trpežno plastiko, prijetno na dotik. Brezčasne table bodo veseli dečki in deklice od 3. leta starosti – na eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem preprosto obrišete s krpo ali gobo. Pod risalno površino je polička za pisalne potrebščine, ki hkrati malce ščiti tla pred padanjem prahu s krede. Ob strani je siv predalček, kjer bodo lepo pospravljene magnetne črke. Sponka na zgornjem delu služi otrokom za pripenjanje papirjev s priljubljenimi sličicami.

Otroci se lahko veselijo bogatega seta 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in krpico. Tabla je proizvedena v prijetni kombinaciji nežne turkizne in oranžne barve, ki bo okrasila vsako otroško sobico. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju, zato je primeren dodatek tudi za predšolske ustanove.

Tablo za otroke lahko hitro pospravite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Skupne mere znašajo 50*55*120 cm, kjer skupna višina meri 120 cm. Smoby že leta in leta prinaša otrokom brezčasne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost50*55*120 cm
Skupna višina120 cm
Dimenzije paketa47*10*57 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.