Lesena tabla dvostranska Wooden Board Smoby magnetna/na krede nastavljiva po višini zložljiva z 80 dodatki

Opis izdelka

Lesena dvostranska tabla Wooden Board, francoskega proizvajalca Smoby je izdelana iz bukovega lesa v kombinaciji s trpežno plastiko, prijetno na dotik. Brezčasne table bodo veseli dečki in deklice od 3. leta starosti – na eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem preprosto obrišete s krpo ali gobo. Pod risalno površino je polička za pisalne potrebščine, ki hkrati delno ščiti tla pred padanjem prahu s krede. Ob strani je predalček, kjer bodo lepo pospravljene magnetne dodatke. Sponka na zgornjem delu služi otrokom za pripenjanje priljubljenih sličic.

Otroci se lahko veselijo odličnega seta 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in krpico. Tabla je proizvedena v kombinaciji prijetnih barvi, ki bo okrasila vsako otroško sobico, njena višina pa se lahko nastavi do višine 120 cm. Otroci se bodo z njo zabavali še leta in leta, medtem ko bodo oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju, zato je primeren dodatek tudi za predšolske ustanove.

Tablo za otroke lahko hitro pospravite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Skupne mere znašajo 50*55*120 cm, kjer skupna višina meri 120 cm. Smoby že leta in leta prinaša otrokom brezčasne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rok. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost50*55*120 cm
Skupna višina120 cm
Dimenzije paketa47*10*57 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.