Lesena šolska klop Activity 2v1 Smoby zložljiva z dvostransko tablo in 61 dodatki

Opis izdelka

Smoby otroška lesena tabla s klopjo Activity je izdelana iz masivnega lesa. Otroško klop lahko zložite in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Šolska klop za otroke ima pod pisalno površino velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta lahko risala in pisala kar dva otroka h krati z obeh strani. Na eno stran lahko pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Površina za risanje je dvostranska zato imajo otroci več možnosti izbire. Na eno stran lahko pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Na klop se lahko usedeta eden poleg drugega kar dva otroka. 

Klop je prostorna in ima veliko tablo, s katero se bodo vaši malčki izjemno zabavali. Risanje in pisanje razvija otroško domišljijo in ustvarjalna dela otroka, željo po učenju in ustvarjanju. Je čudovite svetle barve naravnega lesa v kombinaciji z lesketajočima rdečo in zeleno barvo ter majhnega zabojčka na eni strani, kamor lahko otroci pospravijo pisala in pisalne potrebščine. Primerna je za otroke od 3. leta starosti. Dimenzije otroške klopi merijo 64*60*58 cm. 

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač in pripomočkov za otroke, ki ima dolgoletne izkušnje in zato zagotavlja evropsko kakovost po izjemni ceni. Otroška šolska klop je odličen pripomoček za otroke v predšolskem obdobju in zgodnjem šolskem obdobju, kjer lahko vadijo računanje ali pa rišejo. Klop vsebuje skupaj kar 61 dodatkov, med katere spadajo magnetne črke, flomastri in barvne krede. Sestavite jo lahko v 5 sekundah brez uporabe delovnega orodja. Odlično se bo podala otroški sobi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*60*58 cm
Višina delovne površine58 cm
Dimenzije paketa67*12*58 cm
Višina sedeža27 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,43 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna