Lesena sestavljanka z vrtalnikom Constructor Tool Box Eichhorn v kovčku 70 delov od 3 leta

Opis izdelka

Lesene kocke z vrtalnikom Constructor Tool Box, nemškega proizvajalca Eichhorn bodo otrokom od 3. leta starosti priskrbele veliko veselja pri igri mojstrov. Veselijo se lahko originalnega zelenega plastičnega kovčka, v katerem lahko s seboj nosijo 63-delni set dodatkov, ki vsebuje vrtalnik z zamenljivimi nastavki, montažne deščice, različne vrste matic in vijakov ter prav tako montažni ključ. Vrhunski mojstrski set iz kakovostnega bukovega lesa z gladko površino bo male mojstre zabaval leta in leta. Preizkusili bodo svojo montažne spretnosti, se učili povezovati in sestavljati različne oblike, s tem pa si bod razvijali tudi svojo logiko, tehnično predstavnost ter izboljševali svoje finomotorične spretnosti.

Kocke so priljubljeno darilo za vse otroke. Zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Kocke z vrtalnikom se ponašajo z originalnim dizajnom, vaši družini bodo služile še leta in leta. V otrocih spodbujajo ustvarjalno in abstraktno mišljenje, dobivajo nove ideje in zamisli ter se učijo, kako realizirati svoje ideje. Po vsakem uspešnem sestavljanju kock dobijo zdravo samozavest, da se lahko zanesejo na lastne sposobnosti. Vesele barve v kombinaciji z naravnim videzom bodo popestrile vsako sobico in ustvarile prijetno vzdušje. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge standarde kakovosti. 

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesene kocke z vrtalnikom in dodatki
  • vrhunski nemški dizajn Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa15*28*12 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,81 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.