Lesena sestavljanka vrt My Little Garden Designer Tender Leaf Toys 67-delni set v škatli

Opis izdelka

Lesena sestavljanka My LIttle Garden Designer je brezčasna igrača za vse otroke od 3. leta starosti, za razvoj katere so vrhunski oblikovalci znamke Tender Leaf Toys neposredno v Veliki Britaniji. Stilska 67-delna lesena sestavljanka vsebuje leseno podlago, na kateri si otroci ustvarijo svoj lasten vrt s pomočjo bogatega seta barvnih kock z naravnim motivom. Razveselili jih bodo leseni delčki v obliki zajčkov, dreves, hišice in ptička, s katerimi se bodo igrali načrtovalce parkov in preizkušali različne kombinacije oblikovanja vrta. Pri ustvarjanju vrta bodo uporabljali svojo domišljijo in predstavnost. Na tak način bodo preverili svoje spretnosti in sposobnosti ter razvijali svojo fino motoriko in dojemanje prostora.

3D sestavljanka vrta je izdelana iz skrbno obdelanega lesa, nežne linije v kombinaciji z živimi barvami pa delujejo na otroke pomirjajoče in hkrati v njih prebujajo domišljijo in predstavnost. Sestavljanka bo otroke očarala s pravim britanskim dizajnom, za njeno izdelavo so zaslužni izkušeni mojstri, ki so poskrbeli za vsak detajl. Posamezne oblike in barve delujejo brezčasno, ki v otrocih prebuja estetske čute in pri igri ustvarja prijetno vzdušje. Številne možnosti igre bodo poskrbele za ure in ure zabave, igrača pa bo služila tudi prihodnjim generacijam otrok. Zahvaljujoč zapirajoči škatli je sestavljanka preprosta za prenašanje.

Glavni cilj oblikovalcev Tender Leaf Toys je fizični in duševni razvoj otrok ter prav tako pripomoči k razvoju ustvarjalnosti in poglabljati zdravo otroško radovednost pri odkrivanju novih materialov, oblik in barvnih vzorcev v klasičnem angleškem stilu. Visoki ekološki in etični standardi podjetja so privedli do pridobitve nagrade ICTI, ki hkrati aktivno sodeluje pri obnovi gozdov, v katerih se izvaja sečnja. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in normative, določene z Evropsko unijo, tako da se bodo vaši najmlajši vedno varno igrali.

Lastnosti

  • lesena 3D sestavljanka v motivu vrta
  • kakovostna igrača za vsestranski razvoj otrok
  • elegantni britanski dizajn
  • igrača za več generacij 
  • izpolnjuje vse stroge norme in standarde EU
  • brezčasna igrača znamke Tender Leaf Toys
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Združenem kraljestvu
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.