Lesena sestavljanka staja za konje Horse Stable Eichhorn z ograjo in boksi 30 delov

Opis izdelka

Lesena sestavljanka staja za konje Horse Stable, nemške znamke Eichhorn je izjemna lesena igrača proizvedena iz kakovostnega lesa, ki bo razveselila vse male kmetovalce in kmetovalke že od 3. leta starosti. Sestavljanka je sestavljena iz 30 kakovostnih delčkov v motivih kmetije in bo sestavljena pričarala čudovito stajo za konje. Streha staje je snemljiva, lahko se uporablja samostojno kot površina za trening in krmljenje konj. Staja ponuja tudi 5 samostojnih boksov za konje, 2 velika vhoda in ograjo za prosto gibanje konjičkov. Sestavljanka ne vsebuje figuric konjev.

Čudovite sličice na posameznih delčkih prebujajo otroško radovednost in domišljijo, spodbujajo njihovo ustvarjalnost in jim prinašajo pristna doživetja pri igri vzrediteljev konj. Nemški dizajn in do detajlov dodelani elementi bodo razveselili vsakega malega gradbenika. Vrhunska lesena staja bo vaši družini služila leta in leta ter razveseljevala tudi prihodnje generacije otrok. Sorojenci in prijatelji se bodo skupaj zabavali pri igri kmetovalcev, se približevali svetu odraslih ter si izboljševali fino motoriko in predstavnost. S stajo Eichhorn bodo otroci vsak dan odkrivali nove možnosti igre in ustvarjali tesnejši odnos do narave. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • velika lesena staja z boksi za konje
  • 30-delni set
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in standarde EU
  • primerna od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost57*52*35 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.