Lesena ropotuljica Toy with Ears Baby Eichhorn z ušeski in kroglicami od 3 mes

Opis izdelka

Lesena ropotuljica Toy with Ears Baby, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja odlično darilo za vse dojenčke od 3. meseca starosti dalje. Vrhunska ropotuljica je proizvedena iz najboljšega bukovega lesa in bo pripomogla k razvoju spretnosti in sposobnosti vaših malčkov. Čudovito leseno igračo tvori 7 lesenih kroglic v pestrih barvah in šumeča plišasta ušeska, ki so na leseni krogec navezani s preprostim vozlom. Pri igri s kroglicami bodo preizkušali njihovo obliko, razpoznavali nove barve. Hkrati si izboljšujejo tudi svojo fino motoriko in občutljivost svojega sluha ob naravnem zvoku kroglic. Nežna naravna površina ponuja otrokom ob igri najboljše doživetje in združitev z naravo.

Igrače za dojenčke so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka večja, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te občutljivosti je primerna tudi ropotuljica Eichhorn. Zasnovana je v svetlih in lahko ločljivih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in še ne vidijo vseh barv. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 mesecev
PorekloNemčija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.