Lesena ropotuljica Rabbit Beads Baby Eichhorn zajček od 3 mes

Opis izdelka

Lesena ropotuljica Rabbit Beads Baby, nemškega proizvajalca Eichhorn je prav ustvarjena za vse dojenčke od 3. meseca starosti dalje. Čudovita ropotuljica je proizvedena iz najboljšega bukovega lesa in bo pripomogla k razvoju spretnosti in sposobnosti vaših malčkov. Leseno igračo tvorijo kroglice in vesel leseni zajček s plišastimi ušeski. S to originalno igračo se bodo najmlajši dečki in deklice zabavali ob preučevanju novih oblik in barv in si izboljševali fino motoriko. Brezčasna ropotuljica najvišje kakovosti bo v vaši družini prisotna še leta in leta.

Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka večja, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te občutljivosti je primerna tudi lesena ropotuljica Rabbit Beads. Zasnovana je v pestrih in izrazitih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj še nimajo popolnoma razvitega vida in še ne vidijo vseh barv. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok. Mere ropotuljice znašajo 9*14 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 mesecev
PorekloNemčija
Velikost9*14 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.