Lesena klop nastavljiva za pisanje in risanje Modulo Space Desk Smoby dvostranska zložljiva z 80 dodatki magnet/kreda

Opis izdelka

Lesena klop za risanje in pisanje Modulo Space Desk je proizvedena iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom služila leta in leta. Otroško klop lahko zložite v nekaj trenutkih brez uporabe orodja in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo lahko igrali s setom 80 dodatkov, med katerimi so zbrisljiv flomaster, magnetne črke, številke in matematični znaki, krpica za brisanje table in 6 barvnih kred. Dvostranska tabla omogoča otrokom, da nanjo rišejo z obeh strani, z ene na magnetno belo tablo in z druge na klasično črno s kredo.

Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta hkrati lahko z obeh strani risala in pisala kar dva otroka. En otrok lahko sedi na klopi in riše risbico ali pa se igra slikarja, drugi pa se lahko igra učitelja, stoji pri tabli in daje svojim prijateljem matematične račune ali pa preverja njihovo znanje abecede. Pod pisalno desko se nahaja velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Površina za risanje je dvostranska in jo otroci lahko menjujejo po lastnih željah. Tablo lahko na stojalu položite tudi vodoravno, zahvaljujoč temu pa bodo otroci imeli na voljo več možnosti risanja, pisalne potrebščine pa bodo lahko odložili v predalček ob strani.

Klop z udobnim sedežem in veliko površino omogoča vaših otrokom ogromno zabavnih trenutkov. Risanje in pisanje razvija otroško domišljijo in igre vlog ter željo po učenju in ustvarjanju. Otroci si izboljšujejo fino motoriko, pridobivajo samozavest pri delu s pisalnimi potrebščinami ter se učijo potrpežljivosti in se osredotočajo na končni rezultat. Klop s tablo je čudovite svetle barve naravnega lesa v kombinaciji z modrimi in oranžnimi detajli. Na klop se lahko po potrebi usedeta tudi dva otroka. Mere izdelka znašajo 64*60*102 cm. Klop Smoby je primerna tudi za predšolske ustanove, ki jim bo pomagala s pripravo na šolo.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom poučne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost64*60*102 cm
Dimenzije paketa68*12*59 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.