Lesena igrača s kladivom Hammering Bench Eichhorn 8 barvnih valjev 10 delov od 12 mes

Opis izdelka

Lesena igrača s kladivom Hammering Bench, nemškega proizvajalca Eichhorn je brezčasna igrača za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti. Čudovita igrača s kladivcem je proizvedena iz prvovrstnega bukovega lesa, v otroški sobici bo ustvarila veselo in prijetno vzdušje. Dečki in deklice se bodo zabavali s tolčenjem 8 barvnih valjev, zahvaljujoč čemur si bodo povadili svojo fino motoriko, prostorski vid in se prav tako naučili hitreje prepoznavati barve. Del paketa je tudi leseno kladivo, ki je prilagojeno majhnim otroškim rokicam.

Igrače za najmlajše so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Igrača s kladivom je zasnovana v kombinaciji naravne in žive rdeče barve, ki bo pomagala otrokom lažje razlikovati barve. Pri tolčenju valjev se bodo naučili ocenjevati pravilni naklon in silo udarca. Na tak način pridobivajo zdravo samozavest, se učijo zanašati na samega sebe in hitreje rešijo katero koli nalogo. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok. Mere izdelka znašajo 9*13*24 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesena igrača s kladivom, igrača najvišje kakovosti
  • 8 barvnih valjev
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost9*13*24 cm
Skupna višina13 cm
Dimenzije paketa10*25*14 cm
Skupna dolžina24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,56 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.