Lesena hišica za figurice Doll's House Eichhorn popolno opremljena s pohištvom in 2 figuricama višina 41 cm

Opis izdelka

Lesena hišica za figurice Doll´s House, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja fantastično darilo za vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti. Prostorna in zračna 2-nadstropna hiška v sebi skriva 2 velika prostora s predsobo na pritličju in teraso na 1. nadstropju. Hišica z rdečo streho je proizvedena iz kakovostnega bukovega lesa in je odličen dodatek vsaki otroški sobici, s katerim se bo igralo tudi več otrok skupaj. Odprti dizajn omogoča dostop z več strani. Notranje stene sobic so okrašene z barvnimi sličicami, zahvaljujoč katerim bo igra še bolj pristna. 

Mali oblikovalci in arhitekti pa se lahko veselijo tudi naravnega pohištva in dodatkov v najvišji kakovosti. Del seta so leseni kavč, postelja, miza, 2 stolčka in nočna omarica, ki jih lahko v hišico namestijo po lastnih željah. Za še večje veselje pa bosta poskrbeli dve figurici, ki bosta postali njihovi najboljši prijateljici. Nanje čaka figurica ženske v rožnati oblekici in moškega v modrem suknjiču in oranžnih hlačah, s katerima si bodo izmišljali lastne zgodbe. Za izdelavo je bil uporabljen le skrbno obdelani les, zahvaljujoč kateremu bodo otroci v svoje roke prejeli izdelek vrhunske kakovosti. Nežne linije hiške v otrocih prebujajo estetske čute, razvijajo svojo predstavnost in domišljijo.

Z leseno hišico Eichhorn bodo otroci postali pravi notranji oblikovalci. Skrbno bodo iskali najboljši način, kako namestiti pohištvo v sobe, razmišljali o različnih možnostih in tako razvijali logično mišljenje in predstavnost. Notranje oblikovanje bo za otroke zabavna dejavnost, zahvaljujoč kateri se bodo na igriv način približali svetu odraslih, pridobivali občutek odgovornosti za svoja lastna dejanja in posledice. Lesena hiška bo leta in leta zabavala otroke, stalno bodo odkrivali nove načine iger in izboljšav in tako smiselno zapolnjevali svoj prosti čas. Mere izdelka merijo 36*41*23 cm, celotna višina znaša 41 cm.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • prostorna lesena hišica za figurice
  • 2-sobna s predsobo in teraso
  • 2 figurici
  • visoka kakovost
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • brezčasna igrača nemškega proizvajalca Eichhorn
  • primerno od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost36*41*23 cm
Skupna višina41 cm
Dimenzije paketa25*37*42 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,65 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.