Lesena gugalnica Wooden Baby Swing Outdoor Eichhorn naravna 140-210 cm dolžina 30*30 cm sedež 20 kg nosilnost od 12 mes

Opis izdelka

Lesena gugalnica Wooden Baby Swing Outdoor, nemškega proizvajalca Eichhorn je izjemno darilo za dečke in deklice od 12. meseca starosti. Brezčasna gugalnica je proizvedena iz prvorazrednega brezovega lesa in trpežne vrvi, ki jo lahko nastavite na dolžino od 140 do 210 cm. Maksimalna nosilnost gugalnice je 20 kg, njen sedež je dimenzij 30*30 cm. Trdna lesena konstrukcija z visokim obročem omogoča otrokom visoko stabilnost pri zibanju. Gugalnico lahko na vrtu obesite na drevo ali plezalo, je testirana in certificirana s strani nemškega podjetja za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi predpisi GS.

Pri izdelavi je bil uporabljen le skrbno obdelani les, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci igrali z izdelkom najvišje kakovosti. Nežna in skrbno obdelana površina iz naravnega lesa omogoča otrokom najboljše doživetje pri igri. Zibanje na otroški gugalnici je zabavno vsem otrokom že od zgodnje starosti. Dečki in deklice bodo pri zibanju urili mišice celega telesa in se učili ohranjevati ravnotežje in stabilnost. Gugalnica Eichhorn je kompaktnih dimenzij, s seboj jo lahko vzamete tudi na izlet ali počitnice.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost30*30 cm
Skupna višina140 - 210 cm
Dimenzije paketa11*31*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,15 kg
Nosilnost20 kg
Barvabéžová
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna