Lesena didaktična piramida Game Center Pyramide Eichhorn s kockami za vstavljanje in ksilofonom od 12 mes

Opis izdelka

Lesena didaktična piramida Game Center nemške znamke Eichhorn je popolna didaktična igrača za vse otroke od 12. meseca starosti. Lesena piramida je proizvedena iz kakovostnega brezovega lesa in bo zahvaljujoč originalnemu dizajnu pande v otroški sobici ustvarila prijetno in ustvarjalno vzdušje. Dečki in deklice bodo preizkusili svoje spretnosti pri ustvarjanju različnih didaktičnih igrah, ki jih ponuja vsaka stena piramide. Veselijo se lahko kock za vstavljanje, ki se jih bodo naučili vstavljati v pravilne odprtine, glasbenega ksilofona s paličicami, igre spomina in odlične steze za dve žogici. Piramida se ponaša s trdnim in kakovostnim ogrodjem, njeni robovi so zaščiteni z mehkim silikonom, zato se bodo otroci igrali v popolni varnosti. 

Brezčasna igra pripomore k razvoju fine motorike in prostorskega vida, z njo se otroci učijo tudi logično razmišljati. Lesene didaktične igrače so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Večfunkcijska piramida je zasnovana v prijetnih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke. Zahvaljujoč temu pridobivajo zdravo samozavest, se učijo prepoznavati posamezne barve in pridobivajo čut za estetiko. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesena didaktična piramida
  • različne aktivnosti
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in standarde EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost33*33*38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.