Lesena didaktična piramida Marbel Sorting Game Eichhorn 15 delov od 12 mes

Opis izdelka

Lesena piramida Marbel Sortin Game, nemške znamke Eichhorn je popolna didaktična igrača za vse otroke od 12. meseca starosti. Lesena zlaganka v obliki piramide je proizvedena iz kakovostnega lesa in bo v otroški sobici ustvarila prijetno in ustvarjalno vzdušje. Dečki in deklice bodo preizkusili svoje spretnosti pri ustvarjanju piramide iz 14 barvnih kroglic. Te bodo postopoma zložili in jih postavili na leseni podstavek z odprtinami. Brezčasna igra pripomore k razvoju fine motorike in prostorskega vida, z njo se otroci učijo tudi logično razmišljati.

Lesene didaktične igrače so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Zložljiva piramida je proizvedena v pestrih in svetlih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj jim pomagajo pri razločevanju novih barv. Zahvaljujoč temu pridobivajo zdravo samozavest, se učijo prepoznavati posamezne barve in pridobivajo čut za estetiko. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesena didaktična piramida
  • 14 barvnih kock
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in standarde EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost14*14 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.