Lesena delavnica Work Bench Eichhorn z orodjem 49 delov

Opis izdelka

Lesena delavnica Work Bench, nemške znamke Eichhorn predstavlja izjemno igračo za vse radovedne in spretne otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo mojstre. Delavnica je proizvedena iz prvorazrednega lesa z na dotik nežno površino, otrokom pa prinaša edinstveno združitev z naravo. Delavnica je sestavljena iz 49 delčkov, med dodatki pa se nahaja žaga za les, kladivo, ravnilo, izvijač, več vijakov, matic in drugih delov za montažo. Svetle in polne barve delavnice bodo v otroški sobici ustvarile veselo in prijetno vzdušje, z njo se bodo igrale tudi prihodnje generacije otrok.

Delavnica se ponaša z veliko prostora za shranjevanje – na spodnji del lahko otroci shranijo montažne dele, na zgornjem pa je polička z odprtinami za posamezno delovno orodje. Delavnica ima montažne odprtine, na katerih lahko mali mojstri preizkusijo svoje spretnosti pri popravilih in montaži. Pri igri tehničnih poklicev si razvijajo svoje logično mišljenje, fino motoriko in tehnično predstavnost. Delavnica Eichhorn pripomore k vsestranskemu razvoju vaših otrok, ki si izboljšujejo tudi fino motoriko in se učijo realizirati svoje ideje in reševati težave. Ob vsaki dokončani montaži pridobivajo zdravo samozavest in se učijo zanašati na svoje lastne sposobnosti. Mere delavnice znašajo 10*30*39 cm.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost10*29.2*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa40.5*31.5*60 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.