Klop za risanje Magic Desk Smoby Riši in briši s prostorom za odlaganje in dodatki od 2 leta rožnata

Opis izdelka

Otroška klop za risanje Magic Desk Activity Smoby priznanega francoskega proizvajalca Smoby je originalna igrača za vse otroke, predvsem pa deklice od 2. leta starosti. Šolska klop s tablo za risanje je izdelana v čudoviti rožnati, zeleni in modri barvni kombinaciji. Klop Riši in briši v sebi skriva originalno tablo, na katero lahko deklice veselo rišejo različne sličice in jih kasneje tudi zbrišejo. Male umetnice bodo imele na voljo tudi priročen zbrisljiv flomaster in krpico za brisanje table. Otroci bodo imeli na voljo ogromno možnosti za razvijanje svojega talenta tudi zahvaljujoč bloku pobarvank, ki jih bodo z veseljem barvali.

Umetniška klop ima robustno in stabilno konstrukcijo. Otroška klop ima tudi odličen predalček, ki se nahaja pod dvostransko tablo, kamor bodo lahko deklice po svojem ustvarjanju pospravile vse flomastre in krede. Priročna šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad tablo, kamor lahko otroci odložijo vse delovne pripomočke, ki jih bodo kmalu potrebovali. Delovna površina je izdelana tako, da bi otrokom priskrbela pravilen kot za risanje in barvanje. Udoben sedež v kombinaciji s poličko za noge bo otrokom omogočil udobje pri njihovem ustvarjanju.

Otroška šolska klop s tablo je izdelana iz kakovostne plastike, ki ima zaobljene robove, da bi bil mali navihanec popolnoma varen. Površina klopi za risanje je prijetna prijetna, žametna na dotik. Šolska klop je odlična igrača, ki ima edukativno funkcijo in zahvaljujoč njej, bodo spretne deklice urile svojo domišljijo, spretnost in logično mišljenje, kar bodo cenili vsi starši. Otroci se bodo navadili tudi pravilno sedeti in bodo lahko dolgo risali. Mere klopi znašajo 56*57*52 cm, njena skupna višina pa je 52 cm.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in elegantnim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Lastnosti

  • kombinacija klopi in table za risanje
  • atraktivni dizajn
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • kakovostna izdelava iz plastike
  • priročna oprema 3 dodatkov
  • primerna za deklice od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost56*57*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa59*17*69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,98 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.