Kurnik za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Green Smoby 4 vrata s stopničkami in krmilnico in gnezdo z imitacijo jajca 128 cm višina

Opis izdelka

Imajo vaši otroci radi živali in se radi igrajo kmetovalce? Kurnik za kokoške Cluck Cluck Cottage Green francoskega proizvajalca Smoby se ponaša s čudovitim videzom in bo otrokom od 3. leta starosti priskrbel pristna doživetja pri igri vzreje domačih živali. Hišica za kokoške je opremljena s 4 vrati s ključem, do njega lahko otroci dostopajo s sprednje in zadnje strani. Kurnik je primeren za 5 kokoši, ki imajo na voljo gred za sedenje in gnezdo za nošenje jajc. Prostoren kurnik zagotavlja kokoškam idealne življenjske pogoje, saj jo sestavlja tudi zračenje, ki ga otroci nastavijo z vrtljivim ventilom. Priročna klančina s stopničkami bo kokoškam omogočila preprost vhod in izhod iz kurnika.

Streha je opremljena s priročnim žlebom s posodo, kamor se zbira deževnica, prav tako pa jo lahko otroci uporabijo kot krmilnico. Dečki in deklice se bodo igrali poklic kmetovalca, hranili kokoši in skrbeli za to, da bodo imele kokoške na voljo dovolj vode ter vsak dan pobirali njihova jajca. Na ta način si ustvarjajo pozitiven odnos do narave in živali, pridobivajo nove veščine, razvijajo logično razmišljanje in fino motoriko. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in samozaupanje. Pri negi živali bodo imeli na voljo tudi brošuro z informacijami, razveselila pa jih bo tudi replika jajca

Plastični kurnik za kokoške je proizveden iz trpežne umetne mase brez vsebnosti škodljivih ftalatov, ki jo je mogoče 100% reciklirati. Površina kurnika je nežna na dotik, zaobljeni robovi pa otrokom zagotavljajo varnost pri igri. Hišica za kokoške stoji na 2 nogah, trpežno ogrodje pa omogoča visoko stabilnost tudi v neprijetnem vremenu. Vzdrževanje kurnika je povsem preprosto, umazanijo na plastični površini lahko preprosto očistite in kokoškam priskrbite zdravo in čisto okolje. Površina majhnega kokošnjaka v zeleni, beli in sivi barvni kombinaciji bo očarala vse otroke, zaščitena pa je tudi z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila svoje čudovite barve tudi po daljši uporabi.

Površina kurnika v obliki reliefa iz lesa in kamna bo očarala vaše najmlajše, razveselile pa jih bodo tudi sličice kokoši. Z velikimi plastičnimi elementi in vijaki lahko kurnik sestavite izjemno hitro in preprosto, brez kakršnih koli težav. Ko ga sestavite, ne bo zavzel veliko prostora in tako se vam ni treba bati, da vam bo v napoto. Skupne mere kurnika znašajo 159*126*128 cm, višina pa meri 128 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost159*126*128 cm
Skupna višina128 cm
Dimenzije paketa113*36*58 cm
Skupna dolžina159 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11 kg
Opombachicken house
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4585 Fúrik s kosačkou
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.