Pokrov kupola pool cover Exit Toys za bazene z dimenzijami 220*150 cm od 6 leta

Opis izdelka

Pokrov v obliki kupole je odličen dodatek za vse bazene z merami 220*150 cm, nizozemske znamke Exit Toys. Multifunkcionalni pokrov vam omogoča uporabo bazena tudi v neugodnem vremenu, prav tako pa pripomore k ohranjanju prijetne temperature vode v bazenu. Po vsakem kopanju lahko celotni pokrov zaprete in ga pritrdite s pomočjo elastičnih trakov, s čimer preprečite, da bi v bazen prehajala kakršna koli umazanija. Pokrov je opremljen s kakovostnim preklopnim mehanizmom, ki omogoča lahko odpiranje in zapiranje. Prosojni pokrov vam med kopanjem ponuja pregled nad vsem, kar se dogaja izven bazena in omogoča preprost vstop v bazen. 

Pokrov je primeren tudi za bazene drugih proizvajalcev, ki imajo okvir z merami 210*140 do 220*150 cm, pred nakupom preverite, ali ima bazen enako število nog z maksimalnim premerom 40 mm. Zgornji del okvirja bi moral biti okrogel z maksimalnim premerom 50 mm. Skupne mere pokrova so 273*210 cm, višina znaša 85 cm in tehta 16 kg. Okvir je proizveden iz galvaniziranega nerjavečega jekla in se ponaša z visoko trdnostjo in odpornostjo na slabe vremenske pogoje.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni s pokrovi se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zabavo bodo priskrbeli celi družini!


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost220*150 cm
Teža16 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.