Kuhinjska posoda iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Kitchen Set Little Smoby set 14 delov Green 100% reciklirno od 18 mes

Opis izdelka

Kuhinjska posoda iz sladkornega trsa Kitchen Set Little, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke že od 18. meseca starosti. Kuhinjska posoda prihaja s kolekcije Smoby Green in je proizvedena iz pravega sladkornega trsa. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu pri proizvodnji, je igrača 100 % reciklirna, njen material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, s čimer ne obremenjuje življenjskega okolja. Set vsebuje 14 dodatkov, med katere spadata 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 krožnička, 2 vilice, 2 nožka, 2 žlički, sladkornica in lonček za mleko. 

Površina pripomočkov je žametno nežna na dotik. Pristna izdelava bo otokom priskrbela najlepša doživetja v igri gostiteljev, set posodic pa bodo uporabljali pri srečanjih in piknikih s svojimi prijatelji in sorojenci, ali pa se bodo z njimi igrali v svoji kuhinjici. Z igro bodo razvijali svoje logično razmišljanje, domišljijo in predstavnost, pridobivali zaupanje sami vase ter hitreje ustvarjali zdrave socialne vezi. Kuhinjski set bo v vaše roke prispel zapakiran v stilsko embalažo iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce, med katerimi je proizvajalec Smoby eden izmed prvih. Plastične igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom čudovite igrače prvovrstne kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa22*8*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.