Maša in medved kuhinjica v kovčku Smoby s popečenimi živili, priorom in 17 dodatki

Opis izdelka

Kuhinja Maša in medved je čudovita rožnata kuhinjica, ki je pripravljena za otroke od 3. leta starosti in je zapakirana v priročen otroški kovček. Kuhinjico lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli. Za igro doma, na vrtu, pri babici in na obiskih. Je preprosta za prenašanje in vsebuje skupaj kar 17 dodatkov: kozarčke, skodelice, žličke, vilice, nožke, ponvico, kartico za obešanje, steak in ribica, ki sta na eni strani popečena, prav tako pa ne manjka niti odličen štedilnik s kuhalno ploščo

Kuhinjica, skupaj z dodatki je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, ki je hkrati prijetna in žametna na dotik. Kuhinjica je okrašena s čudovitimi nalepkami v motivu Maše in medveda. Nad delovnim pultom so poličke za odlaganje živil in posodic. Kuhinja Smoby ponuja dovolj prostora za shranjevanje. Po igri lahko kovček preprosto zaprete in pospravite. Zaobljeni robovi bodo otrokom zagotovili varno igro. To je idealna igrača za potovanja. Ima vse, kar kuhinja za otroke mora vsebovati in ne zavzema veliko prostora. Mere kovčka s kuhinjo znašajo 26*11*24 cm. To je priljubljena igrača, ki v otrocih razvija predstavnost, domišljijo, z igro poklicev skupaj s svojimi sorojenci in prijatelji pa se približujejo svetu odraslih.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*11*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,68 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.