Kuhinjica s 17 dodatki za hiško Smoby Neo Jura Lodge in Friends House z UV filtrom

Opis izdelka

Prvovrstni proizvajalec igrač Smoby je razširil svojo ponudbo z modernimi dodatki in pripomočki za otroške hiške, ki so jih razvili vodilni francoski oblikovalci. Otroški hiški priklopite kakovostno vrtno kuhinjo s 17 dodatki, med katerimi bodo mali kuharji našli krožničke, pribor, nožek, vilice, kuhalnico, lonec s pokrovko, kozarčke in hrenovke, ki jih lahko ponudijo svojim sorojencem in prijateljem. Kuhinja je zasnovana v rdeči, sivi in zeleni barvni kombinaciji v enakih odtenkih kot hiška, zahvaljujoč čemur se odlično poda vsaki hiški, ki bo lepo popestrila vsak vrt ali dvorišče.

Kuhinjica ponuja korito s pipo za pomivanje posode, s katerim se otroci naučijo po jedi pomiti posodo in jo pospraviti tja, kamor spada. Otroci si bodo lahko skuhali okusne hrenovke v loncu, na štedilniku z vrtljivimi gumbi, s katerimi bodo regulirali temperaturo. Na štedilniku pa jih ne bodo le kuhali, ampak tudi pekli. Na strani kuhinjice bodo mali kuharji našli še priročna držala, kamor bodo lahko obesili kuhinjsko posodo. Dekorativna mrežica, ki tvori zadnjo stran kuhinjice, prinaša otrokom med kuhanjem občutek varnosti in jim hkrati omogoča polsenco med vročimi poletnimi dnevi.

Kuhinjica ima trpežne in dvojne stene in je izdelana z najmodernejšim proizvodnim procesom Blow Molding, enako kot vse hiške znamke Smoby. Ponaša se s stabilno in trpežno konstrukcijo, ki kljubuje vetrovnim razmeram, njena površina pa je hkrati nežna in žametna na dotik. Ima prijetne zaobljene robove, tako da se otroci ne bodo poškodovali. Barve na kuhinjici ne bodo zbledele niti po daljši uporabi, zahvaljujoč anti UV filtru bodo ohranile svojo čudovito in živo barvitost še leta in leta, kljub neprijetnemu vremenu. Mere kuhinjice znašajo 54*35*98 cm, njena namestitev pa je hitra in preprosta. Pod kuhinjico je prav tako dovolj prostora za druge igrače, kamor jih lahko malčki pospravijo.

Kuhinjica s 17 dodatki znamke Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnostjo pri otrocih razvija domišljijo in predstavnost, z njeno pomočjo se približujejo svetu odraslih. Otroci se radi igrajo različne poklice, s kuhinjico pa se bodo preizkusili v igrah kuharjev. Pridobili bodo dobre navade, se učili odgovornosti in gostoljubnosti ter razvijali socialne odnose. S to kuhinjico bodo svoj prosti čas preživljali na svežem zraku, skupaj s svojimi sorojenci, starši in prijatelji. 

Kuhinja je primerna za hiške:

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*35*98 cm
Skupna višina98 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa56*13*69 cm
Skupna dolžina54 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,14 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.