Zložljiva elektronska kuhinja Tefal Opencook Bubble Smoby turkizna z zvokom čarobnimi mehurčki in kavomatom ter 24 dodatki

Opis izdelka

Otroška kuhinja Tefal Opencook Bubble, z vgrajenim elektronskim modulom je vrhunska zložljiva kuhinja za dečke in deklice od 3. leta starosti. Zasnovana je v prijetni turkizno sivi barvni kombinaciji in ponuja mnogo zabavnih funkcij ter daje zvoke pri kuhanju, zato se bodo otroci z njo igrali še leta in leta. Sestavljajo jo tudi pomivalno korito, štedilnik, pomivalni stroj, pečica za peko, hladilnik, napa, ne manjka pa niti kavni avtomat z različnimi kapsulami. Njena prednost je dostopnost iz vseh strani, zato je primerna za igro več otrok skupaj.

Njena konstrukcija omogoča lahko zlaganje in sestavljanje. Zahvaljujoč priročnemu držalu in 2 koleščkoma jo lahko prestavite na katero koli mesto, kjer se malček želi igrati. Zgornji del z napo lahko zloži vse do delovnega pulta, medtem ko se krila zložijo priti stranskim stenam. Otroci se bodo z njo igrali doma, lahko pa jo vzamejo s seboj tudi na obiske k prijateljem, z njo se lahko igrajo pri starih starših, saj jo je preprosto prevažati v avtomobilu saj se zelo kompaktno zloži.

Posebne čarobne lastnosti bodo navdušile vse otroke – v čarobni lonec nalijte vodo in ko ga boste namestili na štedilnik, se bodo pojavili čarobni mehurčki. Otroci bodo imeli na voljo tudi dovolj prostora za shranjevanje različnih dodatkov in pripomočkov. Eno krilo kuhinje tvori jedilni del, na katerem je moderni pikasti vzorec. Na drugem krilu se nahaja pomivalno korito, v katerem lahko otroci za seboj pomijejo posodo. Bogata oprema vsebuje 24 dodatkov, med katerimi so škatlice z juho, testeninami, kolački, lonci, kozarci, skodelice, nadomestne kapsule za kavomat, zajemalka, žličke, nožki in vilice. 

Vsi detajli so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, otroci pa se z igro približujejo svetu odraslih. Mere kuhinje znašajo 65*35*89 cm, kjer skupna višina meri 89 cm in dolžina 65 cm. Mere v zloženem stanju znašajo 35*36*61 cm. Delovna površina je na 47 cm. Umetna masa, iz katere je kuhinja narejena, je prijetna in žametna za otroške rokice, ker nima ostrih robov pa je tudi varna za vse otroke.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • preprosti sistem zlaganja in sestavljanja
  • čarobni lonec z mehurčki
  • 24 dodatkov
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • pomivalni stroj, hladilnik in pečica za peko
  • jedilni kotiček in stroj za pomivanje posode
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • od 3. leta starosti
  • francoski izdelek Smoby
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost65*35*89 cm
Skupna višina89 cm
Višina delovne površine47 cm
Dimenzije paketa35*36*61 cm
Skupna dolžina65 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.