Kuhinja Tefal SuperChef Smoby elektronska z zvoki, ledom, kavnim avtomatom, žarom in 47 dodatki rdeče-siva

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Smoby Tefal SuperChef s čarobnimi funkcijami in realističnimi zvočnimi efekti, je unikatna in inovativna otroška kuhinja z izjemnim dizajnom in čudovitimi dodatki. Ima mnogo dodatkov in funkcij, ki jo naredijo edinstveno. Kuhinja Tefal French SuperChef je čudovite barvne zasnove, žareče rdeče barve v kombinaciji z belim delovnim pultom in sivimi dodatki. Kuhinja za otroke je nastala po navdihu novih modnih trendov, njena zasnova pa popolnoma kopira realne dizajnerske kuhinje. Njene žareče barve pa poleg tega pri otrocih vzbujajo fantazijo in domiselnost. Kuhinja Smoby je primerna za dečke in deklice od starosti 3 let. Vsi detajli kuhinje so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in drobne motorične sposobnosti. Igra z otroško kuhinjo pomaga tudi razvijati komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Otroška kuhinja je elektronska, zato ima posebne funkcije, ki bodo očarale vsakega otroka. Štedilnik daje pri kuhanju realistične zvoke Blop Blop Psssch. Otroška kuhinja je opremljena a z imitacijami resničnih živil, ki so popečena z ene strani.

Magična funkcija otroške kuhinje je čaroben lonec s skuhanimi testeninami. Otroška kuhinja vsebuje skupaj kar 47 dodatkov. Mednje sodi ponvica za obračanje palačink, ki bo spremenila vsakega malega kuharja ali kuharico v gurmanskega mojstra.  K dodatkom spadajo tudi pribor, krožniki, replika noža, zajemalke, solnica in poprnica, ketchup in majoneza, lonec na pritisk s pokrovko, steklenička mleka in kozarčki s podstavki. Otroška kuhinja vsebuje tudi veliko imitacij hrane kot so hrenovke, piščanec, jajce, tortice, korenje in palačinke. Del dodatkov sestavljajo tudi kocke ledu, ki otrokom med igro padejo neposredno iz izdelovalca ledu. Med edinstvene dodatke tej kuhinje sodi tudi vgrajeni espresso kavni avtomat z nadomestnimi kapsulami različnih okusov. Kuhinja za otroke Smoby SuperChef je dovolj velika za igro več otrok skupaj. Njena prednost je dostopnost iz vseh strani. Kuhinja ima otroški hladilnik z odpirajočimi vratci, ki hkrati služi kot prostor za shranjevanje živil.

V sredinskem delu kuhinje je tudi prostor za odlaganje dodatkov ali pripomočkov, ki jih lahko dobite v naši ponudbi. Pomemben del kuhinje sestavlja pečica, z odpirajočimi vratci in drsečo rešetko. Delovna površina otroške kuhinje vsebuje korito, kjer lahko otroci po kuhanju pomivajo posodo ter štedilnik z dvema plinskima in dvema električnima kuhalnikoma. Čudovit dodatek kuhinje je tudi barbecue gril za pečenje. Nad štedilnikom je stojalo za napo z lepo sličico. Poleg njega je espresso kavni avtomat z nadomestnimi kapsulami in zložljiva deska, ki lahko služi kot barski pult. Z družabno igro in posnemanjem odraslih se bodo otroci lahko zabavali ure in ure, ob tem pa se bodo učili, kako deluje resnična kuhinja. Zahvaljujoč otroški uri nad napo se bodo otroci naučili gledati na uro. Skupna dolžina otroške kuhinje je 115 cm, njene dimenzije so 115*41*97 cm, njena višina pa je 97 cm.

To je kakovosten francoski izdelek, vodilnega proizvajalca otroških igrač Smoby. Otroška elektronska kuhinja Smoby Tefal SuperChef deluje na 1x AA baterijo, ki je priložena kompletu. Ta čudovita otroška kuhinja z originalnim in unikatnim dizajnom ter 47 dodatki ima mnogo funkcij, s katerimi naredijo otroci igro nepozabno. Kuhinja je stabilna in varna. Stoji na 6 stolpcih ter je narejena iz kakovostne plastike. Robovi otroške kuhinje so zaobljeni in nežni. To zagotavlja, da se vaš otrok ne bo poškodoval. Plastični dodatki so narejeni iz zdravju neškodljive plastike. Plastika je nežna in žametna na dotik, ki je prijeten za otroške ročice. S to otroško kuhinjo, je za zabavo poskrbljeno. Otroci se radi igrajo z otroško kuhinjo, ki jim omogoča več možnosti igranja in dolge ure preživete z igro. Le kaj vam bo vaš mali kuhar ali kuharica skuhal v novi kuhinji?

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen električni modul
  • deluje na 1 x AA baterijo
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • barbecue grill 
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • 47 dodatkov
  • čarobni lonec s testeninami
  • realistični zvoki kot pri kuhanju in pečenju Blop-Blop, Pshhiii
  • ponvev za metanje palačink
  • od 3 let starosti
  • francoski proizvajalec Smoby
  • skupna višina 97 cm
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*97 cm
Skupna višina97 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa78*24*80 cm
Skupna dolžina115 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža10,17 kg
OpombaBattery: 1 AA
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.