Kuhinja Tefal Studio XL Smoby elektronska z zvoki, z jedilnico, hladilnikom in 36 dodatki vijolično-srebrna

Opis izdelka

Otroška kuhinja Tefal Studio XL v odtenku kraljevske vijolične barve v kombinaciji s srebrno in belo, deluje brezčasno in bo očarala vsakega malega kuharja in kuharico. Otroška kuhinja ima francosko eleganco in preciznost, s čemer se ponašajo vsi izdelki Smoby. Njena višina meri 100 cm in je dostopna iz vseh strani. To je ugodna lastnost za otroke, saj se tako lahko igrajo s kuhinjo iz vsake strani. S kuhinjo se brez težav lahko igra tudi več otrok, primerna pa je za deklice in tudi dečke. Skupne dimenzije kuhinje so 86*62*100 cm in je primerna za otroke v starosti od 3 let. Ta kuhinja edinstvenega dizajna je nastala po navdihu novih modnih trendov in je popolna imitacija realistične kuhinje. Otroci jo bodo vzljubili predvsem zaradi ogromno detajlov in funkcij, s katerimi razpolaga. Kuhinja pri otrocih razvija motorične sposobnosti in tipalno zaznavo, otroci pa pri igri izboljšujejo komunikacijske spretnosti. Z igro v kuhinji otroci posnemajo odrasle, kuhinja pa je dovolj velika za igro več otrok skupaj.

Elektronska kuhinja daje realistične zvoke in ima čarobne funkcije, ki se jih bo razveselil vsak mali kuhar ali kuharica. V čarobnem loncu se bodo skuhale testenine, ko ga boste postavili na štedilnik. Kuhinja vsebuje vgrajen espresso kavni avtomat s kapsulami različnih okusov. Pod njim se nahaja avtomat za gaziranje pijač. Ponvica ima kreativno zasnovo in je prilagojena za metanje palačink, kot to počne pravi kuharski mojster. Otroška kuhinja ima tudi pečico in pomivalni stroj z odpirajočimi vrati. Kuhinja razpolaga tudi s hladilnikom za shranjevanje živil in omarico za dodatke in kuhinjske pripomočke. Med kuhinjske dodatke sodijo krožnički s priborom, kuhinjska posoda, kozarci za sok in skodelice za kavo, kapsule za kavni avtomat, z ene strani popečena živila, palačinka, čarobne testenine, ponvica za metanje palačink, mleko, kosmiči in na pol pečeni piškoti, kot tudi stojalo za posodo za pomivalec posode, solnica in poprnica. Kuhinja Smoby Tefal Studio XL ima mnogo prostorov za shranjevanje in jedilnico za serviranje jedi. Kuhinja deluje na 1 x AA baterijo, ki jo dobite v kompletu.

Pult vsebuje korito za pomivanje posode, štedilnik z dvema električnima ploščama in delovni pult za pripravo jedi. Štedilnik daje pri kuhanju realistične zvoke Blop Blop Blop Pccchhhhii, avtomat pa pri doziranju gazirane pijače, daje zvok Cric Cric. Kuhinja za otroke francoskega proizvajalca Smoby je prostorna in narejena iz kakovostne plastike. K dodatkom kuhinje sodi tudi čarobni lonec s pokrovko. Ta čudovita otroška kuhinja z originalnim in unikatnim dizajnom in 36 dodatki ima mnogo funkcij, ki igro naredijo nepozabno. Kuhinja je stabilna in varna. Je trdne sestave in je narejena iz kakovostne plastike. Robovi otroške kuhinje so zaobljeni in nežni. To zagotavlja, da se vaš otrok ne bo poškodoval. Plastični dodatki so narejeni iz zdravju neškodljive plastike. Plastika je nežna in žametna na dotik, ki je prijeten za otroške ročice. S to otroško kuhinjo, je za zabavo poskrbljeno. Otroci se radi igrajo z otroško kuhinjo, ki jim omogoča več možnosti igranja in dolge ure preživete z igro. Le kaj vam bo vaš mali kuhar ali kuharica skuhal v novi kuhinji?

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen električni modul
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • aparat za gaziranje pijač z zvoki Cric-Cric 
  • 36 dodatkov
  • realistični zvoki pri kuhanju in pečenju
  • čarobni lonec s testeninami
  • popečena živila (zrezek, riba)
  • francoski izdelek Smoby
  • od 3 let starosti
  • hladilnik s polico 
  • višina 100 cm 
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost86*62*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*74 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8,2 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.