Kuhinja Tefal Studio Smoby elektronska z zvoki, z aparatom za gaziranje pijač in 25 dodatki rdeča

Opis izdelka

Otroška kuhinja Studio Tefal je izjemna kuhinjska linija najmodernejšega dizajna, ki so jo razvili francoski oblikovalci otroških igrač podjetja Smoby. S svojo obliko in zasnovo sodi ta čudovita kuhinja med najnovejše modele. S svojo edinstveno barvno kombinacijo se postavlja v bok trendovskim dizajnom arhitekture notranje opreme. Narejena je po licenci znamke Tefal. Lepo usklajene siva, bela in srebrna barva, so dopolnjene s prelepim odtenkom rdeče, ki poživi in osveži kuhinjo ter ji doda eleganco. Prednost kuhinje za otroke Studio Tefal je njena dostopnost iz vseh strani. Otroci se lahko igrajo na katerikoli strani, kar omogoča igro tudi več otrokom hkrati. Z družabno igro se otroci učijo vključevati v kolektiv in razvijajo komunikacijske spretnosti, torej je to odlična oblika socialne interakcije. Maksimalna varnost kuhinje je zagotovljena zahvaljujoč trdni konstrukciji in vzdržljivi plastiki, iz katere je narejena. Plastika je prijetna in žametna na dotik.

Vsi dodatki, tako njeni ročaji in gumbi so prilagojeni za majhne otroške ročice. Otroška kuhinja je primerna za otroke od 3 let starosti. Ta, po tehnični plati lahko obvladljiva kuhinja za otroke Studio Tefal, je visoka 100 cm, višina delovnega pulta pa je 51 cm. Otroška kuhinja je opremljena z mnogimi uporabnimi dodatki. Vsebuje jedilno mizo z vzorčastim prtom. Koritu za pomivanje posode z moderno visoko pipo, je dodan tudi odcejevalnik posode. Kuhinja je elektronska, zato kuhalnik z dvema ploščama daje realistične zvoke, ko nanj položite lonec ali ponvico. Otroci obožujejo zvočne efekte, ki simulirajo kuhanje, praženje ali kipenje Blop-Blop. V spodnjem delu kuhinje za otroke je hladilnik z rdečimi vratci, ki so okrašene s črno nalepko s termometrom. Pečica otroške kuhinje je narejena iz temne prozorne plastike. Gumbi za prižiganje in ugašanje pečice dajejo mehanski zvok Klik-Klik.

Kuhinja za otroke ima mnogo shranjevalnega prostora za vse dodatke, kar zagotavlja, da je vse na svoje mestu in tako niso razmetani po tleh. Nad delovnim pultom kuhinje je rdeča napa s kaveljci, na katerih visi pribor in kuhinjske potrebščine. Pod napo je vgrajen edinstven espresso kavni avtomat z velikim belim loncem. V kavni avtomat se vložijo kapsule s priokusom kave, mleka in čokolade. Nenavaden aparat v tej kuhinji za otroke je aparat za izdelavo domače gazirane pijače, ki med doziranjem pijače daje zvoke Cric-Cric. Ta čudovita in edinstvena kuhinja vsebuje 25 dodatkov, ki zagotavljajo dolge ure igranja kuharjev in pekov. Otroci pri igranju zelo radi posnemajo svoje starše. Kuhinja izpolnjuje najstrožje kriterije kakovosti evropskih standardov.  Otroška kuhinja Smoby Tefal Studio deluje na baterije. Kuhinja za otroke se lepo poda pohištvu otroške sobe.

Funkcije in lastnosti

  • elektronska otroška kuhinja
  • z zvoki in lučkami
  • dostopnost z vseh strani
  • štedilnik daje zvoke Blop Blop
  • pečica daje zvoke Klik Klik
  • aparat za gaziranje pijač daje zvoke Cric Cric
  • s 25 dodatki
  • z espresso kavnim avtomatom z nadomestnimi kapsulami
  • z odcejevalnikom posode
  • višina 100 cm
  • veliko prostora za shranjevanje
  • za igro več otrok hkrati
  • kakovosten francoski izdelek
  • iz vzdržljive plastike
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*69 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,03 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.