Kuhinja Tefal Studio BBQ Mehurčki Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem in 26 dodatki zeleno-vijolična

Opis izdelka

Otroška kuhinja Tefal Studio francoskega proizvajalca Smoby je popolna kuhinja za deklice in dečke, primerna za otroke od 3 let starosti. Zasnovana je v dinamični in elegantni barvni kombinaciji kraljevske vijolične, sive, bele in sveže zelene barve. Ta barvna kombinacija sodi k zadnjim modnim trendom francoske opreme stanovanj in arhitekture. Smoby kuhinja za otroke Tefal Studio je lepa in ne tradicionalna, realistične izdelave. Prednost te kuhinje je njena dostopnost iz vseh strani, zato je primerna za igro več otrok skupaj. Z družabno igro otroci razvijajo komunikacijske sposobnosti in posnemajo odrasle. Kuhinja ima prilagojene ročke, gumbe in opremo drobnim otroškim ročicam. Otroci si z igro urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov, igra s kuhinjo pa je za njih velika zabava. Kuhinja Smoby je opremljena z kar 26 deli edinstvenih in uporabnih dodatkov.

Mednje spadajo krožnički s priborom, kuhinjska posoda, čarobni lonec s pokrovko, nadomestne kapsule za kavni avtomat, ponvica za metanje palačink, skodelice za kavo in kozarci za sok ter odcejevalnik posode za pomivalni stroj. Kuhinja Tefal Studio ima posebne čarobne lastnosti. Nalijete vodo v čarobni lonec in ko ga boste postavili na štedilnik bodo v njem nastali čarobni mehurčki. Otroci lahko urijo strokovno metanje palačink s posebno ponvico. Ta elektronska kuhinja za otroke ima skupno višino 100 cm. Njene dimenzije so 49*47*100 cm. Otroška kuhinja je opremljena z aparati, kot v realni kuhinji. V pečici lahko spečejo okusen kolač in potem umijejo posodo v otroškem pomivalnem stroju, nameščenem neposredno pod pečico. Kuhinja ima tudi hladilnik, ki je hkrati tudi vložni prostor za živila. Delovna površina kuhinje je sestavljena iz električnega štedilnika z dvema kuhalnikoma, korita za pomivanje in jedilne mize. Miza služi otrokom za pogrinjanje in serviranje. Nad delovnim pultom je stojalo, kjer lahko otroci najdejo aparat za izdelavo gaziranih pijač in espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami.

Aparat za gaziranje pijač daje realistične zvoke. V gornjem delu stojala je nameščena otroška napa, na katero lahko otroci navesijo kuhinjske pripomočke. Kuhinja ima veliko prostora za shranjevanje. Igre z otroško kuhinjo se otroci ne bodo naveličali ter se bodo z njo igrali še dolga leta. Zahvaljujoč trpežni plastiki bo kuhinja Smoby ostala zmeraj taka, kot prvi dan po odprtju. Plastika, iz katere je kuhinja narejena, je prijetna in žametna za otroške ročice. Kuhinja je stabilna in ima oglate robove, zaradi česar je varna za vsakega otroka. Otroška kuhinja Smoby Tefal Studio je srednjih dimenzij in zato ne zavzema veliko prostora. Podjetje Smoby je že dolga leta proizvajalec kakovostnih otroških igrač najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije. Elektronska otroška kuhinja deluje na 2x AA/LR6 1,5 V bateriji, ki sta priloženi kompletu. S to kuhinjo bo vsak otrok postal mali šef kuhinje. Le kaj vam bodo vaši otroci skuhali danes?

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen električni modul
  • elektronska kuhinja na 2 x AA bateriji
  • čarobni lonec z mehurčki (brbotanje vode v loncu)
  • čarobna ponvica s palačinko za metanje
  • 26 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • aparat za gaziranje pijač z zvoki Cric-Cric
  • pomivalni stroj z odcejevalnikom posode
  • od 3 let starosti
  • francoski izdelek Smoby 
  • primerna za deklice in dečke
  • skupna višina 100 cm
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 1xCR2032
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.