Elektronska kuhinja Tefal Studio 360° Smoby s kuhinjskimi zvoki čarobnimi živili in 27 dodatki

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Studio 360°, francoskega proizvajalca Smoby je odlična kuhinja, primerna za vse otroke od 3. leta starosti. Brezčasni francoski dizajn v barvi terakote bo všeč vsem malim kuharjem, ki se bodo odlično zabavali tudi z bogatim setom dodatkov. Izjemno jih bodo razveselila tudi čarobna živila, ponvica za obračanje palačink in originalne testenine ter zvočni učinki pri kuhanju.

Dečki in deklice se bodo zabavali s pečico, hladilnikom, aparatom za gaziranje pijač, štedilnikom s kuhalnikom, na katerem lahko na ponvici pripravijo popečeno ribo in steak ter v loncu opazujejo čarobne testenine, ki čudežno spremenijo svojo prostornino. Kuhinja ponuja dovolj prostora za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Stena na zadnji strani je okrašena s kuhinjskimi motivi, ki naredijo igro še bolj stvarno in ustvarijo posebno vzdušje. 

Bogata oprema vsebuje kar 27 dodatkov. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, različne kapsule za kavomat, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Vsi detajli kuhinjice so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, ki si tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, saj otroci z igro posnemajo odrasle. Hkrati pa si s tem otroci izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 49*47*100 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bodo vsi starši znali določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • od 3. leta starosti
  • hladilnik
  • čarobna živila – testenine
  • pečica za peko
  • ponev
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogata oprema 27 dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*47*99 cm
Skupna višina99 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina48 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,0 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.