Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby rdeča elektronska s čarobnimi mehurčki in palačinkami in 46 dodatki

Opis izdelka

Iščete izjemno kuhinjo za svojega otroka, ki bi mu služila še leta in leta? Elektronska kuhinja Tefal French Bubble Smoby se s svojimi 46 dodatki uvršča med najmodernejše otroške kuhinje in bo všeč vsakemu otroku od 3. leta starosti dalje. Rdeče-siva kuhinja je modernega in elegantnega videza, zahvaljujoč kateremu se bo lepo podala v vsako otroško sobo. S kuhinje odraža francoski dizajn, ki bo očaral otroke kot tudi njihove starše. Bogata oprema 46 dodatkov vsebuje: pribor, krožničke, solnico, poprnico, stekleničke z omakami, stekleničko za vodo, kozarčke, krožničke, replike surovin in živil.

Odlične funkcije in dodatki

Kuhinja za otroke za otroke ponuja poleg velikega seta dodatkov tudi druge možnosti, kako se odlično zabavati pri kuhanju, peki in pripravi okusnih kašic. Hladilnik z vratci bo otroke naučil, da se živila morajo shranjevati na hladnem in da bi vratca moral za seboj vedno zapreti. Na vratcih hladilnika se nahaja avtomat za led, kjer lahko otroci uporabijo priložene kocke ledu, ki po pritisku na tipko padejo naravnost v pripravljen kozarec. Pečica s premično rešetko bo malim kuharjem služila v primeru, če bodo želeli speči okusno meso in ga ponuditi svojim sorojencem in staršem. Čarobni lonec z mehurčki bo poskrbel za nevsakdanje doživetje vsakega otroka s svojo funkcijo, ki imitira kipečo vodo. Lonec z vodo preprosto položite na štedilnik in pritisnite na tipko, nato pa bo voda začela vreti. Odlična in praktična ponvica s funkcijo obračanja bo razveselila otroke, ko bodo poskušali obračati palačinke med peko. Nad štedilnikom lahko otroci najdejo vgrajen espresso kavni avtomat, kamor bodo vstavili priročne kapsule in si pripravili osvežilno kavico. Ura s kazalci, ki se nahaja pod napo, bo malemu kuharju pomagala pri sledenju časa pri pripravi okusnih jedi, da se ne bi prismodila. 

Za otrokov razvoj

Francoski oblikovalci so se domislili izrazite replike kuhinje Tefal French Touch, ki se ponaša z bogatim setom dodatkov in funkcionalnimi elementi, da bi malčki dobili kakovostno in zanesljivo igračo, ki jih bo zabavala dolgo časa. Kuhinja za otroke pa ni le zabavna. Otroci se pri igri z elektronsko kuhinjo učijo novih stvari, starši pa bodo opazili razvoj komunikacijskih in socialnih spretnosti, saj bo igra s kuhinjo služila tudi več otrokom h krati, ki se bodo naučili med seboj vzajemno shajati.

Detajli, ki odločajo

Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 114*40*93 cm z višino pulta 50 cm, zahvaljujoč katerim bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Kuhinja je opremljena z dovolj prostora za shranjevanje in prav tako obešalniki za kuhinjsko posodo. S kuhinjo se bo zabavalo več otrok, bratci in sestrice ter prijatelji. Otroška kuhinja deluje na 3 baterije tipa LR03, ki niso priložene kompletu.

Otroška kuhinja, izdelek oblikovalske delavnice podjetja Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki bi ji le stežka našli konkurenco. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na otrokovo varnost, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se igrajo s to čudovito kuhinjo polno nepozabnih funkcij, ki si jih le lahko izmislijo.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za stvarno doživetje (zrezek, riba, piščanec)
  • čarobni lonec z brbotajočo vodo
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
  • hladilnik z odpirajočimi vratci 
  • pečica z odpirajočimi vratci in drsečo rešetko
  • primerna za vse otroke od 3. leta
  • bogata oprema 46 dodatkov
  • višina delovnega pulta je 50 cm
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost114*40*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Skupna dolžina114 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.