Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive Gourment, francoskega proizvajalca Smoby je odlična kuhinjica, ki lahko raste skupaj z otroci od 3. do 8. leta starosti. Vrhunski francoski dizajn v rdeči in beli barvi je maksimalno prilagojen potrebam malih kuharjev. Na otroke čaka presenečenje v podobi tekoče vode, elektronska mikrovalovka z zvočnimi učinki, zagotovo pa jih bo razveselil tudi lonec z mehurčki ter okrogel jedilni kotiček s stolčkom KidChair in mizico KidStool. Poleg tega nanje čaka tudi ročni mešalnik, lonec na pritisk, set sadja in zelenjave ter originalna likalna deska z elektronskim likalnikom.

Otroci se bodo s kuhinjico igrali še leta in leta – s priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa kar 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši z več otroci različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga, tako da teče v pomivalno korito in steče nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s knjigo receptov s sličicami, nameščeno neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 43 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Priložene kocke ledu lahko dozirajo neposredno iz aparata za led, s značilnim zvokom cric-cric.

Del seta sta tudi kakovostna mizica in stolček z naslonjalom KidChair, z višino sedeža 27 cm in nosilnostjo kar 50 kg. Nežna površina in zaobljeni robovi v kombinaciji z anti UV filtrom bodo otrokom zdržali še leta in leta, izdelke pa lahko uporabljate tudi na prostem. Praktičen ročni mešalnik z metlicami bo pomagal otrokom pri pripravi stepene smetane, kakovostni lonec na pritisk Clipso pa bo skupaj s pokrovko odlično dopolnil opremo kuharskih mojstrov. Za pripravo okusnih dobrot imajo otroci na voljo tudi gajbico s setom sadja in zelenjave, s katerim se bodo izjemno zabavali. Za male gospodinje pa je pripravljena tudi odlična likalna deska z elektronskim likalnikom, ki daje zvok ter mnogimi dodatki, zahvaljujoč katerim bodo igre hišnih opravil še bolj realistične.

Vsi detajli kuhinje so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, saj otroci z igro posnemajo odrasle. Čudovit dizajn s kuhinjskim motivom in sličicami prinaša otrokom veselje pri igri kuharjev. Otroci si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 134*45*101 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega malčka. Ob uporabi podstavkov je skupna višina kuhinje 109 cm, višina delovnega pulta pa 59 cm. Elektronski modul deluje na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Izdelana je iz kakovostne umetne mase s tehnologijo Blow molding, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in trajnostjo in stabilnostjo.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Funkcije in lastnosti

 • vgrajen elektronski modul
 • raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta
 • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
 • elektronska mikrovalovka z zvokom
 • jedilni kotiček z mizico Kidstool
 • stolček KidChair
 • ročni mešalnik
 • lonec na pritisk Clipso
 • gajbica s setom sadja in zelenjave
 • likalna deska z elektronskim likalnikom
 • hladilnik
 • testenine, ki menjajo barvo glede na pogoje
 • pečica za peko
 • ponvica s funkcijo obračanja
 • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
 • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
 • korenje za rezanje
 • bogata oprema 43 dodatkov
 • lonec s čarobnimi mehurčki

francoska kakovost in dizajn izdelka

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost134*45*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*80 cm
Skupna dolžina134 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža10,0 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.