Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive Gourment, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinjica, ki lahko raste skupaj z otroci že od 3. do 8. leta starosti. Stilski francoski dizajn v rdeče-beli barvni kombinaciji bo razveselil dečke in deklice. Otroci se bodo razveselili mnogo dodatkov in funkcij. Ne manjka niti tekoča voda, elektronska mikrovalovka z zvočnimi učinki, zagotovo pa jih bodo razveselili tudi lonec s čarobnimi mehurčki, okrogel jedilni kotiček z 2 mizicama KidStool in brezčasen voziček s hamburgerji, s katerim bodo sorojenci in prijatelji doživeli ogromno veselih trenutkov.

Otroci se bodo s kuhinjico igrali še leta in leta – s priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa kar 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši z več otroci različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga, tako da teče v pomivalno korito in steče nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s knjigo receptov s sličicami, nameščeno neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 43 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Priložene kocke ledu lahko dozirajo neposredno iz aparata za led, s značilnim zvokom cric-cric.

Del seta sta tudi 2 kakovostni mizici, zaščiteni z UV filtrom. Njuna višina meri 27 cm, nosilnost pa znaša kar 50 kg. Mizico lahko uporabite kot taburejček za sedenje, saj ima univerzalno uporabnost. Popoln dodatek je tudi voziček s hamburgerji, v čudoviti rdeči barvi. Sestavlja ga 29 dodatkov, med katerimi so hamburgerji, pomfri, sladoled v kornetih, majoneza, kečap in drugi dodatki. Voziček ima koleščka, tako da ga lahko otroci preprosto premikajo po prostoru in ponujajo okusne prigrizke ter se igrajo prodajalce in kuharje.

Vsi detajli kuhinje so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, saj otroci z igro posnemajo odrasle. Čudovit dizajn s kuhinjskim motivom in sličicami prinaša otrokom veselje pri igri kuharjev. Otroci si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 134*45*101 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega malčka. Ob uporabi podstavkov je skupna višina kuhinje 109 cm, višina delovnega pulta pa 59 cm. Elektronski modul deluje na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Izdelana je iz kakovostne umetne mase s tehnologijo Blow molding, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in trajnostjo in stabilnostjo.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Funkcije in lastnosti

 • vgrajen elektronski modul
 • raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta
 • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
 • elektronska mikrovalovka z zvokom
 • jedilni kotiček z 2 mizicama KidStool
 • voziček s hamburgerji
 • hladilnik
 • testenine, ki menjajo barvo glede na pogoje
 • pečica za peko
 • ponvica s funkcijo obračanja
 • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
 • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
 • korenje za rezanje
 • bogata oprema 43 dodatkov
 • lonec s čarobnimi mehurčki
 • francoska kakovost in dizajn izdelka
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost134*45*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*80 cm
Skupna dolžina134 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža10,0 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.