Kuhinja Tefal CookTronic Smoby elektronska z zvoki, lučkami 16 dodatki rdeča

Opis izdelka

Otroška kuhinja Smoby Cook'Tronic Tefal je zasnovana v čudoviti in sveži kombinaciji žive rdeče in temno sive barveKuhinja za otroke je električna in daje kar 7 vrst zvokov. Med otroškimi kuhinjami se zaradi njene izdelave, kot tudi uporabe kakovostnega materiala najvišje kakovosti uvršča med top izdelke med otroškimi kuhinjami. Znamka Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo in visoko kakovostjo materialov evropskih standardov. Otroška kuhinja se bo popolnoma podala v otroško sobo.

Vašim malčkom bo služila leta in leta. Primerna je za igro tudi več otrok hkrati. S skupno igro otroci razvijajo komunikacijske sposobnosti, saj je to oblika interakcije pri kateri se otroci socializirajo in posnemajo odrasle. Kuhinja za otroke je primerna že od njihovega 3. leta starosti. Priljubljena je pri malih deklicah in tudi dečkih. Vsak otrok bo našel svojo priljubljeno dejavnost in zahvaljujoč mnogim dodatkom, bo igra z otroško kuhinjo neskončna zabava med dolgimi leti. Plastika kuhinje in dodatkov je prijetna in žametna na dotik

Otroška kuhinja Smoby je dizajnersko razvita z mnogimi dodatki in detajli. Kuhinja ima veliko prostora za shranjevanje, zahvaljujoč kateremu posameznih dodatkov otroci ne bodo izgubili, ampak bodo lepo pospravljeni. Otroška kuhinja Cook' Tronic Tefal je visoka 86 cm, široka 56 cm in 54 cm globoka. Višina pulta je 48 cm. Kuhalna plošča otroške kuhinje daje realistične zvoke kot pri kuhanju, pečenju, brbotanju, dušenju in cvrtju, pri tem pa sveti kot prava kuhalna plošča. Daje tudi druge zvoke, kot na primer zvok plamena, odpiranje vratc pečice in zvok ob prižigu lučke v pečici.

V pečico na spodnjem delu lahko otroci vstavijo pekač ali pa lonec. Kuhinja za otroke Smoby je opremljena s 16 dodatki, kot so 2 krožnika, 2 kozarčka, 2 ponvici, zajemalka, 2 vilici, 2 noža, 2 žlici in 3 škatlice z živili. Na eni strani štedilnika je veliko korito za pomivanje posode, na drugi strani pa je jedilni pult. Nad štedilnikom je moderna napa z obešenim priborom, na obeh straneh pa so poličke za shranjevanje živil in posode. Zaradi mnogih zvokov, lučk in funkcij je otrokom kuhinja resnično zabavna. Kuhinja deluje na 4 baterije AA/LR6. Smoby je ugleden proizvajalec otroških igrač, ki se ponašajo z edinstvenim francoskim dizajnom in kakovostno izdelavo. Igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije, tako da se staršem ni treba bati za varnost svojih otrok. 

Lastnosti

  • elektronska otroška kuhinja
  • z zvoki in lučkami
  • štedilnik daje zvoke, pečica sveti
  • s 16 dodatki
  • korito, napa in jedilni pult
  • višina 86 cm
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • za igro več otrok
  • deluje na 4 x AA/LR6 baterije
  • kvaliteten francoski izdelek
  • iz trpežne plastike
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost56*27*86 cm
Skupna višina86 cm
Višina delovne površine48 cm
Dimenzije paketa62*15*50 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,90 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.