Didaktična kuhinja za najmlajše Ptitoo Smoby z oblikovanimi kockami in uro z zvoki od 18 mes

Opis izdelka

Didaktična kuhinja Ptitoo, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasna igrača, ki je prav ustvarjena za vse radovedne in razposajene otroke od 18. meseca starosti. Brezčasna kuhinja v nežni modri barvi s sličicami veselih živali bo prevzela dečke in deklice že na prvi pogled ter v njih prebujala zanimanje za svet okoli njih. Male kuharice in kuharji se lahko veselijo bogatega seta 25 dodatkov, med katerimi bodo našli kozarčke, krožničke, skodelice, žličke, vilice, nožke, lonec s pokrovk, solnico z zvokom cric-crac, kuhinjski trak za lase, kapsule za kavni avtomat in 4 didaktične kocke za vsestranski razvoj vaših otrok.

V osrednjem delu se prav tako nahajata štedilnik in kavomat, na zgornjem delu na napi pa je nameščena ura z zvoki z mehanskim zvokom cric-crac, ki upodablja štiri različne živalce. Kuhinja razpolaga s priročnim prostorčkom za shranjevanje – otroci lahko kuhinjske pripomočke pospravijo na različne poličke. Razprta krila na pultu bodo kuharjem priskrbela dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice. Čudovita kuhinja v animiranem motivu zajčka, bikca, ovčke in kokoške je prav ustvarjena za igro v otroški sobici. Z njo se bo skupaj igralo tudi več otrok, prijatelji in sorojenci.

Didaktične kocke bodo vaši najmlajši uporabljali za izboljšanje fine motorike, naučili se bodo prepoznavati posamezne barve in oblike. Z vstavljanjem kock v pravilne odprtine bodo pridobivali samozavest in si razvijali logično mišljenje in prostorsko dojemanje. Še mnogo drugih barvnih dodatkov pa bodo uporabili pri igri kuharjev, kjer bodo odkrivali uporabo kuhinjskih pripomočkov. Pri igri z drugimi otroki pa bodo razvijali jezikovne in komunikacijske veščine. Vesel barvni dizajn kuhinje pri njih razvija ustvarjalnost in domišljijo. Mere kuhinje znašajo 66*35*85 cm, višina delovnega pulta meri 41 cm. Kuhinje je proizvedena iz najkakovostnejših materialov in je žametna na dotik.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost66*35*85 cm
Skupna višina85 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa49*15*64 cm
Višina vedraECO2524 ku kuchynkám
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,20 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.