Kuhinja s tekočo vodo z možnostjo povišanja Tefal Evolutive Grand Chef Smoby rdeča s čarobnimi mehurčki testeninami korenjem stolčkom in 43 dodatki

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive Grand Chef, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska kuhinjica, ki lahko raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta starosti. Najmodernejši francoski dizajn v rdeči in beli barvi je popolnoma prilagojen potrebam malih kuharjev. Otroci se bodo igrali z mnogimi dodatki, med drugim se bodo zabavali s tekočo vodo, čarobnim loncem z mehurčki in svoje jedi okušali na jedilnem kotičku s stolčkom Kidstool.

Otroci se bodo s kuhinjico igrali še leta in leta – s priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa kar 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši z več otroci različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom nepretrganega kroga, tako da teče v pomivalno korito in steče nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s knjigo receptov s sličicami, nameščeno neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 43 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Priložene kocke ledu lahko dozirajo neposredno iz aparata za led, s značilnim zvokom cric-cric.

Vsi detajli kuhinje so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, saj otroci z igro posnemajo odrasle. Čudovit dizajn s kuhinjskim motivom in sličicami prinaša otrokom veselje pri igri kuharjev. Otroci si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 134*45*101 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Ob uporabi podstavkov je skupna višina kuhinje 109 cm, višina delovnega pulta pa 59 cm. Kuhinja deluje na 3 baterije AA/LR6, ki niso del seta. Izdelana je iz kakovostne umetne mase s tehnologijo Blow molding, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in trajnostjo in stabilnostjo.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • jedilni kotiček s stolčkom Kidstool
  • hladilnik
  • testenine, ki menjajo barvo glede na pogoje
  • pečica za peko
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • korenje za rezanje
  • bogata oprema 43 dodatkov
  • lonec s čarobnimi mehurčki
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost134*45*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*80 cm
Skupna dolžina134 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,1 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.