Kuhinja s kavomatom Peppa Pig Cooky Smoby z premičnim pultom in pečico ter 22 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Otroška kuhinja Cooky s čudovitim motivom Pujse Pepe je brezčasna kuhinjica z odpirajočim pultom, ki bo navdušila vse male deklice od 18. meseca starosti dalje. Čudovita rožnato-oranžna barva bo okrasila in popestrila vsako otroško sobico, male kuharice pa se lahko veselijo seta 22 dodatkov, med katerimi bodo našle kozarčke, krožničke, skodelice, pribor, zajemalko, solnico, lonec in ponev za cvrtje. Vgrajeni kavni avtomat z dodatnimi kapsulami bo otrokom olajšal pripravo kavice, zanesejo pa se lahko tudi na pečico, kuhalnik in pomivalno korito, zahvaljujoč uri, nameščeni na napi pa bodo lahko spremljali čas kuhanja.

Na poličke ob straneh lahko malčki zložijo vse dodatke, ki jih bodo otroci pri svojem delu potrebovali. Razprta krila na pultu bodo kuharjem priskrbela dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice. Pravljična kuhinja je zasnovana v živih barvah in je okrašena s sličicami v motivu priljubljene družinice prašičkov Peppa Pig, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Je prav ustvarjena za igro kuharjev, kjer se bo z njo zabavalo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci, ki bodo na naraven način razvijali svoje odnose in si medsebojno pomagali. Mali kuharji bodo med kuhanjem izboljševali svojo fino motoriko in jezikovne ter komunikacijske spretnosti. S tem pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Lastnosti

 • pravljični dizajn Peppa Pig
 • vgrajeni kavni avtomat s kapsulami
 • pečica za peko
 • primerna od 18. meseca
 • bogata oprema 22 dodatkov
 • kvaliteten francoski izdelek
 • trpežna umetna masa, nežna na dotik
 • zaobljeni robovi
 • višina delovnega pulta je 42 cm
 • skupna višina 85 cm
 • za vsestranski razvoj otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost66*35*85 cm
Skupna višina85 cm
Višina delovne površine42 cm
Dimenzije paketa49*15*64 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,20 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna