Kuhinja moderna Loft Industrial Kitchen Smoby s kavomatom in funkcionalnimi aparati in 32 dodatki 50 cm delovni pult

Opis izdelka

Moderna kuhinja Loft Industrial Kitchen, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti. Dizajnerska kuhinja v industrialnem stilu je popolnoma prilagojena potrebam malih kuharjev. Otroci se bodo pri kuhanju zabavali ure in ure, pridobili pristne izkušnje pri pripravi čarobnih testenin, ki glede na pogoje menjajo barvo, si pripravili okusno pijačo v kavomatu in se naučili delati s ponvijo s funkcijo obračanja. Odličen set 32 dodatkov vsebuje tudi kuhinjsko posodo, vilice, nožke, žličke, krožničke, kozarčke, skodelice, solnico z mehanskim zvokom, kapsule za kavomat, detergent, škatlico s testeninami, mleko, palačinko in lonec s pokrovko.

Dečki in deklice se lahko pri pripravi jedi zanesejo na hladilnik z odpirajočimi vratci, pečico ter štedilnik z vrtljivim gumbom. Po kosilu pa lahko posodo umijejo v priročnem koritu s pipo. Francoski oblikovalci so pri zasnovi kuhinje upoštevali tudi življenjsko okolje, zato je opremljena z odpirajočimi predalčki za mešane in reciklirne odpadke, zahvaljujoč čemur se bodo otroci lahko že v zgodnji starosti učili ločevati uporabljeno embalažo. Brezčasna kuhinja je opremljena z veliko predalčki in priročnimi poličkami, kamor lahko pospravijo kuhinjske pripomočke in dodatke.

Vsi detajli kuhinje so prilagojeni otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro si razvijajo tudi komunikacijske veščine, saj z igro kuharjev posnemajo odrasle. Hkrati pa si izboljšujejo koncentracijo in dojemanje in se učijo, čemu je namenjena posamezna posoda in pripomočki. Kuhinja stoji na stabilnih nogah, njene mere znašajo 74*30*96 cm z višino pulta 50 cm. Proizvedena je iz kakovostne in trpežne umetne mase z nežno površino in zaobljenimi robovi ter se ponaša z visoko stabilnostjo.

Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost74*30*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa71*20*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.