Kuhinja letna s 17 dodatki Summer Kitchen za hiške Smoby s kuhalno ploščo in korito za pomivanje posode z UV filtrom od 24 mes

Opis izdelka

Priskrbite otrokom moderne dodatke in pripomočke za otroške hiške, ki vam jih prinaša francoski proizvajalec Smoby. K otroški hiški zato namestite kakovostno zunanjo kuhinjico Summer Kitchen s 17 dodatki, med katerimi bodo mali kuharji našli krožničke, pribor, nožek, vilice, kuhalnico, lonec s pokrovko, kozarčke in hrenovke, ki jih bodo lahko ponudili svojim sorojencem in prijateljem. Kuhinja je zasnovana v zeleni, sivi in rjavi barvni kombinaciji, ki se po dizajnu poda hiškam Smoby, zahvaljujoč čemur bo skupaj s hiško lepo okrasila vsak vrt ali dvorišče.

Kuhinjica ponuja korito s pipo za pomivanje posode, s katerim se otroci naučijo po jedi pomiti posodo in jo pospraviti tja, kamor spada. Otroci si bodo lahko skuhali okusne hrenovke v loncu, na štedilniku z vrtljivimi gumbi, s katerimi bodo regulirali temperaturo. Na stranskem delu kuhinje z realističnim reliefom v obliki opeke so priročni kaveljci za obešanje kuhinjskih pripomočkov. Dekorativna mrežica, ki tvori zadnjo stran kuhinjice, prinaša otrokom med kuhanjem občutek varnosti in jim hkrati omogoča polsenco med vročimi poletnimi dnevi.

Kuhinja je proizvedena z najmodernejšim proizvodnim postopkom Blow Moulding, ki ga odlikuje visoka kakovost in trdnost. Vrtna kuhinja je nežna in žametna na dotik, zaobljeni robovi pa otrokom zagotavljajo maksimalno varnost. Površina vrtne mizice je zaščitena z UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila svoje lepe barve tudi ob daljši uporabi. Mere kuhinje znašajo 54*35*98 cm, njena namestitev pa je hitra in preprosta. Pod kuhinjo je prav tako dovolj prostora za druge igrače, ki jih lahko tja odložijo.

Kuhinja s 17 dodatki francoskega proizvajalca Smoby s svojim originalnim francoskim videzom in funkcionalnostjo pri otrocih razvija domišljijo in predstavnost, z njo se približujejo svetu odraslih. Otroci obožujejo igre vlog, z njo bodo lahko preizkusili igro kuharskih mojstrov. Pridobili bodo zdrave navade, se učili odgovornosti in gostoljubnosti ter razvijali socialne veščine. Še več, s to kuhinjo bodo svoj prosti čas preživljali na svežem zraku skupaj s svojimi sorojenci, starši in prijatelji. 

Kuhinja je primerna za hiške:

Priznani francoski proizvajalec Smoby že več desetletij izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa gladka in nežna do otroških rokic in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*35*98 cm
Dimenzije paketa56*13*69 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.