Kuhinja v kovčku 44 Cats Smoby s 17 dodatki

Opis izdelka

Kuhinja 44 Cats je originalna kuhinjica francoskega proizvajalca Smoby, ki je primerna za otroke od 3. leta starosti. Prihaja v priročnem oranžnem kovčku, na katerem je ponazorjena sličica iz televizijske animirane serije 44 Cats, tako da jo bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Kuhinjico lahko otroci s seboj vzamejo kamorkoli. Z njo se bodo igrali doma, na vrtu, pri starih starših in na obiskih. Je preprosta za prenašanje in vsebuje skupaj kar 17 dodatkov: 2 kozarčka, 2 skodelici, 2 krožnička, 2 žlički, 2 vilice, 2 nožka, ponvico, kartico za obešanje, steak in ribico, ki sta na eni strani popečena, prav tako pa ne manjka niti odlična kuhalna plošča.

Kuhinja je skupaj z dodatki izdelana iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je hkrati prijetna in žametna na dotik. Nad delovno površino so poličke za odlaganje živil in posode. Kuhinja Smoby ponuja dovolj prostora za shranjevanje. Po igri lahko kovček zaprete in preprosto shranite, saj ne bo zavzel veliko prostora. Igrača nima ostrih robov in je za igro varna. To je idealna igrača za potovanja. Mere igrače znašajo 26*11*24 cm. Je priljubljena igrača, ki pri otrocih razvija predstavnost in domišljijo, z njo se bodo igrali igre poklicev in se tako približali svetu odraslih, v družbi svojih bratcev in sestric ter prijateljev.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*11*24 cm
Skupna višina24 cm
Teža0,68 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.